0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Alper Koçyiğit (29301) Arkadaş gece gece ne diye aklımı bulandırıyorsun Bu saatte açık bayiyi nerden bulayım Benim de 1.33 cvt yarisim var. Sadece rampada 80 ni geçmiyor ve şehir dışı şehir içinden çok yakıyor kısmına katılmıyorum neden mi çünkü ben şehir içi 10 şehir dışı 5.5 tüketim le dolaşıyorum. Neyse Gelelim adıl mevzuya. Bence de golf tam bir aşk evliliği kasa değişecek kısmına gelince jetta bile kasa değişti nerdeyse 2. Senede geldi türkiyeye.
Golf 6 ve 7'nin sorunsuzluğu nasıl? Sanayiye ne zaman gitsem ya Opel ya VW görüyorum, bu korkutuyor. Lütfen marka ya da Japon-Alman savaşına dönmesin.
Aracınız hayırlı olsun, mantıklı bir tercih yapmışsınız.Araç ne zaman teslim ediliyor ? İlk 1.2 TSI'lar 8V, şu an güncellenen 1.2 TSI'lar 16V değil miydi ? Değiştirildi diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.
Yüksel yeni kasa Jetta hariç 16 V
Civic 1.6 Premium Eco Otomatik (68 bin Tüp dahil).............+ Direk 5 bin tl indirim yaptılar
@MEHMET AKIN (32918) Aslında bu dur kalk olayındaki sarfiyatı hybrid ortadan kaldırıyor. Ama ona da yapacağımız tasarrufu peşinen anahtar tesliminde ödüyoruz
Evet hybirit aslında tam istanbulluk bir araba ama parayı dediğin gibi peşin alıyorlar. Ama uzun yolda açık trafiğe sahip iller için bir cazibesi yok. Birde ileriyi düşünmek lazım. İkinci elde nasıl olur. Ömrümüz yeterde buralarda olursak azda olsa uzun vadedeki arıza vs durumlarını gözlemleriz. Malum herşeyin ilkinde bir sürü eksik vs çıkıp sonra makyaj altında gideriyorlar. Beni de vw den çok aradılar gelin test edin 1.2 tsı dsg için ama fırsat bulup da gidemedim. Tabi fiyatta ayrı bir konu. Sedan daha pahalı olması gerekirken golf jetta aynı para. Auris nasıl corolladan ucuzsa golfte bir nebze jettadan ucuz olsa hiç fena olmaz. Birde sipariş verip beklemek var ama iyi tarafı piyasası hemen düşmüyor.
@MEHMET AKIN (32918) Jetta daha ucuz çünkü jetta daha kalitesiz, net. Özellikle iç mekanda. Hatta jetta comfortline da hız sabitleyici standart. Jettanın ayrıca 8V tsi dezavantajı var.@Kenan Denk (29226) Citroen C4 picassoyu (5 koltuklu) test ettim. Dizel tam otomatik. Araç çok ferah, teknolojisi etkileyici. İçeride malzeme kalitesi yeterli. Birçok pratik çözüm sunuyor. Göstergeler etkileyici, kişiselleştirilebilir. Her tarafı cam olmasına rağmen ses yalıtımını başarılı buldum. Gel gelelim Citroene güvenemedim. Araç tamamen elektronik sistemlerle dolu ve burada güven meselesi önemli. Belkide yıllarca sorunsuzca binilecektir fakat ben okadar para verip o markaya binmem. Bu aracın logosu Toyota yada VW olsa direk alınır. Bana fiyat olarak 91 bin tl verdiler O paraya da değmez ama Verso'nun otomatiği de 100 binden başlıyor