0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@MEHMET AKIN (32918) Jetta daha ucuz çünkü jetta daha kalitesiz, net. Özellikle iç mekanda. Hatta jetta comfortline da hız sabitleyici standart. Jettanın ayrıca 8V tsi dezavantajı var.
aman allahım. toyotacılar vw binmez sanırdım
turbo arızaları başlayınca atmosferik toyotanın kıymeti anlaşılır. eksozcularda tamirhanelerde toyota göremezsiniz ama anlı şanlı almanlar fransızlar gırla gidiyor. geçen gün katalizörü söktürdüm içini boşalttıracaktım nasıl olsa tıkalıdır ne de olsa 98 model araba diye, eksozcu ve ben baktık tıkalı bir nokta bile yok tekrar aynen takıldı. toyotayı tenkit edenler yollarda kalmadıklarından hayatlarına heyecan getirmek isteyenler diye düşünüyorum, mesela gece vakti bir dağ başında yolda kalmış araba ne kadar romantik olur?
Benim de zoruma gitmedi değil Keşke corolla ile devam edebilseydim. Ama sebeplerini açıkça yazdım.
@Hamza Bingöl (34347) Honda indirim yapılmış hali 68 bin tl.
kaç tane turbo arızalı araca bindiniz ?turbo kötüyse toyotada d4d motorda eski kara düzen dizelle devam etseydi ?devir teknoloji devri. bakın toyotada geçiş yapıyor. ben hiç turbodan kaynaklı sanayiye gitmedim. gittiysemde bakımını yaptırmaya...
Alper Bey: Bir an 68 bin liradan indirim yapıyorlar herhalde diye sevinmiştim Yalnız sitesinde satış fiyatı olarak 69.880 lira gözüküyor. Eğer gözden kaçırdığım bir şey yok ise size 5 bin lira indirim falan yapmamışlar. İki bin lira civarında bir indirim söz konusu ?
3 - 4 hafta önce kampanya sebebiyle dram eco düz 54 bin otomatiği 56 bindi aradım kalmadı dediler
@Hamza Bingöl (34347) Hamza bey o liste fiyatlarına tüp dahil değil. Honda sağolsun 3 bin tl de tüp masrafı istiyor. Bana verdikleri fiyat tüp dahil fiyatıydı.
Mehmet Bey: Böyle bir kampanya tekrar olur da haber verirseniz sevinirim. Çok iyi bir indirimmiş açıkçası.
Honda sadece motordaki piston ları lpg te dayanıklı olanı ile kullanıyor.Sonra araca bayiden çıkıp brc servisinde lpg takılıyor.Siz taktirirsaniz brc 1800 bayi gönderir garantili ayağına 3.000 tl