0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben her yolculuğa çıktığımda 90'ı geçmeyecem diye bilenirim ama yarım saat sürer 90 ile gitmem. Nedense 90'la gitme bana sabır işi gibi geliyor. Hele bi de yeni corolla ile 25 devirde gitseniz zaten 110 ları buluyorsunuz.
Merhaba. Engin Bey yazdıklarınıza katılıyorum. Benim birçok ark ım var hepsi de hızlı gitmeyi sever ben ise tam tersine yavaş kullanmayı tercih edenlerdenim. Şimdiye kadar sürmediğim araç da kalmadı bu yaşımda. Gitceğim yere 1 saat geç gitmeyi tercih ederim.
Ali Rıza Bey,İzmir - Aydın otobanının her km'sinde bir adımım vardır, yaklaşık 5 yıl otobanda çalıştım. Bu nedenle 90 la gidecekseniz otoban uyku makinesi, benim gibi çevresinden dolaşın nasıl olsa pinti bir araca sahibiz.
90'la gitmenin zevkini hızlı giden bilmez, stres yok, ceza yeme riskin yok, yok yok yok...
Ben de sizin gibi şehirlerarası yollarda 90 km/h ile gitmenin tadına varanlardanım Engin Bey. İnsan alışınca hızlı gitmek bile istemiyor. Hele bir de yol bilgisayarında komik tüketim değerlerini görünce insanın şevki daha da artıyor
arkadaşlar herkeze katılıyorum. hız felaketdir. ama 90 la giderken yanımızdan geçen doğan görünümlü şahinlerin şöförleri küfür eder gibi bakmıyomu işte huzuru bozan onlar.
arkadaşlar herkeze katılıyorum. hız felaketdir. ama 90 la giderken yanımızdan geçen doğan görünümlü şahinlerin şöförleri küfür eder gibi bakmıyomu işte huzuru bozan onlar. engin beye hak vermemeek elde değil. çevreden dolaşmak daha mantıklıda o asvaltlarda bakımsızlıktan ağlıyor ne çizgi ne kedi gözü karambole gidiyosun. buarada bende aydınlıyım her aydına gidişde ortaklara dönüyorum. (yol biraz problemli olsada) oradaki lezzetin tarifi başka yerde yok. damak çatlatan cinsten...
arkadaşlar herkeze katılıyorum. hız felaketdir. ama 90 la giderken yanımızdan geçen doğan görünümlü şahinlerin şöförleri küfür eder gibi bakmıyomu işte huzuru bozan onlar. engin beye hak vermemeek elde değil. çevreden dolaşmak daha mantıklıda o asvaltlarda bakımsızlıktan ağlıyor ne çizgi ne kedi gözü karambole gidiyosun.
O zaman Egeli Toyotacılarla bir Ortaklar çöp şiş buluşması yapalım:)
Her bayram olduğu gibi bu bayram da yine 179 kişi trafik terörüne kurban gitti.Bunlardan kaç tanesi hızı düşüktü olduğu için kaza yaptı bilemiyorum ama büyük çoğunluğunun kaza nedeninin aşırı hız olduğunu hepimiz tahmin edebiliriz.
Ali Rıza Bey,Tebrik ediyorum, güzel bir fikir. Müsadenizle bunu ayrı bir topik olarak bu bölümde ya siz açın ya da ben açayım ki katılım biraz daha fazla olsun. Hatta fikri şöyle de geliştirebiliriz : Ortaklarda çöp şiş yedikten sonra izmir veya aydın yönüne devam edecekler nizami bir şekilde mesela otoyoldan devam ederken 90 la giderlerse ortaya enfes bir görüntü çıkar, bunu zamanında kartallar ile yapmıştık bu kez sevdiğimiz arabalarımızla yapalım, ne dersiniz?
.... arada bir hızlanıp adrenalin seviyenizi tekrardan düzenleyip zihninizi dinç tutmanızı öneririm.