0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım aynı sorunla karşılaşan kimse yok. servise gideyim en iyisi. ilçede olduğum için çok vaktim olmuyor servise gidip gelecek. ama bu sorun canımı sıkmaya başladı. gacır gucur ses duymaktan sıkıldım
Araç garanti kapsamında, servis ilgilenecektir. Yan yana el ile kapandı ya da açıldı mı hiç? Kapı içine giren o kola uygun gres sürülünce ses kesilir.
Yan ayna elle açılınca problem oluyor mu? Bende de açma kapama modulu var ve taktak diye ses çıkararak açılıp kapanıyor.Bir arkadaşım araçı gördü park halindeyken hayırlı olsun vs derken ben binip gidecektim baktı ayna kapalı açtı eliyle... Tabi ikimiz içinde küçük bir şok anı oldu:)) sizinde kulağınıza küpe olsun birisine arabayı park halinde gösterirken aynalar kendi kapanıp açılıyo diye laf arası söyleyin:))
ooo sizinki basit ,ben bütün akrabalarımı uyarınca "arabanızda ne kadar kıymetliymiş canım" oldu ama ayna olayını bizde yaşadık, teyzem aynaya elini attı tam açıyordu bi anda bağırmışım ben fark etmeden, korktu hemen durdu araca binen olunca daha oturmadan kapıyı yavaş kapatın diye uyarıyorum
Gün geçmiyor ki Corolla muhtelif sesler konusu olmasın.
@Hakan KIROĞLU (9222) sesler gerçekten önemli,Bir kere ses kesinlikle olmamalı, ses fazla gelir ise çok ugraşmayarak vedalaşılmalı.