Ses çıkarmayan kapısı tok kapanan Japon candır
Neyse ya ses de gelse arabamiz on numara

seviyoruz toyotayi. Olur boyle vakalar maksat muhabbet
Gecenlerde servise gittim aracim iceride bende disarida volta atiyodum. Kirmizi bi corolla geldi aracdan indi nasil bi ses yayla kapisi gibi.

servis yetkiliside disardaydi hemen gitti mavi gres alip geldi kapilari yagladi ses gitti.
Sunun farkina vardim arac gunesin altinda kalirsa bu ses cikiyo su aralar havalar serin ses falanda yok yani araci gunesten korumak gerek
Benim araçta da sol arka kapıda var baya baya bağırıyor ilk fırsatta bende servise göstereceğim umarım sıkıntılı bir durum yoktur..
Aklıma kapı menteşesi gevşemiş olabilme ihtimali geliyor. oda kapının kasa ile bağlantılı siyah mandala benzer (resimde görüldüğü yer)bir şey var onu sürttürdüğü için ses yapıyor olabilir.
Fotoğraftaki işaretli yerin dibine ( araca bağlantı yerine ) ve onun girdiği kapı içine bol bol wd 40 sıkılınca sorun çözülür e12 de ara sıra ses yapıyor orası. En son 5-6 ay önce yapmıştı. wd 40 dan sonra bir daha yapmadı.
O parçanın içindeki yaylar bazen bozuluyormuş. Sıfırlarıda bildiğim kadarıyla baya tuzlu. wd40 çözüm olmazsa serviste onları garantiniz bitmeden değiştirmenizi öneririm.
benim aynalar kapalı iken iş güzarın biri sağ aynayı açmıştı bende ayna modulunu açtım tabi sağ ayna tam tersine açıldı nerdeyse 180 derece geri açıldı sol ayna yerinde sonra dedim ki ayna gitti ya 1000tl masraf
sonra tekrar modulu açıp kapama yatım her şye yerli yerine oturdu yani şunu söyleyim aynlar muhtemelen senkormeç tarzı bir sistem ile çalışıyor kolay kolay bişi olmuyor dişlilere içiniz rahat olsun benim aynama bu olay olupta bişi olmadıysa sizin aynalara daha bişi olmaz:))