0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba araca navigasyon yazılımım yüklenebiliyor mu Eğer yüklenebiliyorsa maliyeti nedir ayrıca bel desteği düğmesine bastığında titreşim hissediyorum ama durmuyor diğer tuşa bastığımda da titreşim yok bu şekilde mi çalışıyor bel desteği
arkadaşlar bu kadar ücret ödemeye degermiben hobby olarak naviagsyonla ugraşıyorum eger naviagsyonu etkin kullanacaksanız türkiye için başarsoft haritalı olmalıdır(ozaman başarsoft haritalı igo primolu 150-200 tl.lik cihaz işiniiz görür) yok etkin kullanmam derseniz cep telefonu yazılımları yazda bir gps özellikli tablete yazılım atarak işinizi görebilirsinizdaha az ihtiyacım var derseniz akıllı cep telefonunuza yazılım atarak da işinizi görebilirsinizörnek verecek olursam arabada orjinal cihaz sizi izmite getirir ama behram sokak no 5'e götüremezforumda yazılım konusunda yardımcı olacak arkadaşlar mevcut ama toyotanın orj sistemi çok farkllı onunla çok oynanamıyorbu konuda yardım isteyen elimde geldince yardımcı olurum
Gökhan bey navigasyon güncelleme dosyaları işinize yarar mı? Biraz kurcalarsanız çok iyi olur, mesela araç hızını göstermiyor ekran, yada farklı programlar yüklemeyi denemek iyi olabilir Yada video oynatıcısı yüklemek
aynen katılıyorum. Yüksek ücret ödemeye değmez bence de..Mesaj Birleştirildi: Nisan 15, 2015, 12:57:44Arkadaşlar lastik basıncı ile ilgili de sorum olacak. Kılavuzda A B C tipleri var.. Örneğin B ye eco basınç ön 38 arka 35 diyor C ye ön 41 arka 35 demiş. Aydınlatırsanız sevinirim..
Herkese merhabalar. Multi media sistemine buletooth ile bağlandığımda direksiyondaki ses tuşuna bastığımda ve mesajlarda desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Çözümü var mı..Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 10:16:22Diğer konu başlığında da yazdım .Dün Lastikçiye gittim iyi ki gitmişim hava basncı hepsinde 49 çıktı. Teslim ederken kontrol edilmiyor mu 36 yaptırdım.Bu arada 1haftalık araç izlenimimi aktarmak istiyorum. Araç çok güzel. Motor sesi hiç yok gibi. Lastikler michelin çok iyi.sesi içeri çok almıyor led farlar ve jantlar estetik kazandırmış konfor ve sürüş zevkine diyecek yok koltuklar beli tamamen sarıyor ix 35 te sarmıyordu .hız sınırlayıcı özelliği çoğu araçta yok .premium gibi bir araç....yalnız 2 özelliği eksik geldi. Birincisi aracı park ettikten sonra ayna katlaması tuşuna bastığımızda aynalar kapanmıyor ix 35 te kapanıyordu bir de bagaj açıldıktan sonra araç kapılar kilitli olmasına rağmen bagaj kapısını kapattığımızda açık kalıyor