0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhabalar. Multi media sistemine buletooth ile bağlandığımda direksiyondaki ses tuşuna bastığımda ve mesajlarda desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Çözümü var mı..Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 10:16:22Diğer konu başlığında da yazdım .Dün Lastikçiye gittim iyi ki gitmişim hava basncı hepsinde 49 çıktı. Teslim ederken kontrol edilmiyor mu 36 yaptırdım.Bu arada 1haftalık araç izlenimimi aktarmak istiyorum. Araç çok güzel. Motor sesi hiç yok gibi. Lastikler michelin çok iyi.sesi içeri çok almıyor led farlar ve jantlar estetik kazandırmış konfor ve sürüş zevkine diyecek yok koltuklar beli tamamen sarıyor ix 35 te sarmıyordu .hız sınırlayıcı özelliği çoğu araçta yok .premium gibi bir araç....yalnız 2 özelliği eksik geldi. Birincisi aracı park ettikten sonra ayna katlaması tuşuna bastığımızda aynalar kapanmıyor ix 35 te kapanıyordu bir de bagaj açıldıktan sonra araç kapılar kilitli olmasına rağmen bagaj kapısını kapattığımızda açık kalıyor
kontagı kapattıktan sonra enerji kalmadığı için aynalar kapanmaz motoru durdurmadan aynaları kapatın kontagı açınca açılmasını istiyorsanızda 2 dfa basın tuşabagj açık kalmaz elinizi uzun bagaj açma dügmesinin sag tarafına kaydırdığınız kauçugun içinde leblebi tanesi kadar ufak buton var basınca sinyaller yanar bagj ve kapılar kopmle tekrar kilitlenir
Sırf bu AYNA daki dandik sistem için gittim ayna kapama modülü taktım. Aracı kapatırken bastım basmadım şeyini artık yaşamıyuorum çok şükür.Birde bu bagaj olayıda aslında sıkıcı, elinizde yada yanınızda anahtar olduğu için bagajı açabiliyorsunuz. Diğer türlü kilitli oluyor. Ama bagajı açtınız kapadınız bagaj kilidi açık kalıyor. Tekrardan kumandadan kapı kilitlemeye basmanız lazım. Bu olaydan da sıkılırsanız arabayı bilgisayara bağlatıp özelleştirebilirsiniz bu kısmı
10 dolara yakın bir fiyatı vardı 9.8 dolarmı neydi Aliexpressten almıştım. Forumda konusu var
servislerde ne kadara yapıyorlar bilginiz var mıMesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2015, 10:38:44Cihaz desteklemiyor uyarısı için bilgisi olan yok mu benim telefonla mı ilgili yoksa genel bir problem mi
Çok merak ettim bu aleti, ne işe yarıyor ne işe yaramıyor bir paylaşımı var mı? Kaç çeşit var?
hayret bir şey mantıklı değil cihaz nasıl baglanacak internete ya wireless olacak onun üzerinden yada içine sim kart taıkılır
Toyota Touch 2 , Toyota Touch 2 with Go ve Go Plus olmak üzere 3 çeşit var. son ikisi navigasyonlu modellerin ismi. Mantıksız hiçbir şey yoktur sadece açıklaması vardır:) Ülkemizde bulunmayan sistem bu. Hotspot denilen bir sistem üzerinden araç içine internet sağlanıyor ,bu sayede zaten ekran internete bağlı oluyor simkart vs gerekli olabiliyor, 3G destekleyebilen cihazlar bunlar ama işte sadece ülke şartlarıcihazlarımıza telefonla internet paylaşımı yapabiliyoruz ama bu sistemleri desteklemesi için paylaşım internet yetersiz
http://blog.toyota.co.uk/toyota-hotspot-brings-wifi-to-your-carAlete sim card modülü bağlanıyor herhalde ekstradan. Bizim memleket için zor şeyler, arabaya simcard takmak. Bu arada tamam Türkçe ses tanıma yok peki ingilizce falan damı yok? Belki ben Türkiyede yaşayan ingiliz vatandaşıyım yada ingilizcem süper, neden bu komut olayı yada konuşma olayı konmuyor yada kapalı geliyor. Bunadamı ekstra para alıyorlar ki ?
ben faklıımı dedim Hotspot kamusal alanda kablosuz yerel ağdan internete erişim olanağı sağlayan bölgedir. WiFi teknolojisini kullanır.bu sistemlerde lokaldir dag başına çıktınız sistem çalışmaz bunun için bence sim kart gereklidir mantık olarak araç takip sistemlerindeki gibi
telefonu araca tanıttınmı
sesli komut sistemini kullanmak için cihazda internet desteği olması lazım , eşleştirme ile halledilecek birşey değil. test videolarındaki gibi "Kaan'ı ara" yada "navigasyonu aç" "klimayı kapat" komutları Toyotanın Türkiyedeki araçları için malesef geçersiz, şuan için.
evet eşleştirdim. Telefon aramalarında buletooth aracılığıyla müzik dinlemede sıkıntı yok. Sesli komutu çözemedimMesaj Birleştirildi: Nisan 21, 2015, 09:16:56Kaan bey ix35 aracımda İngilizce olarak sesli komut çalışıyordu. Normal Teypte...Dolayısıyla internet yoktu. Avensiste böyle bir şart varsa çok garip olmuş..