0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bol şanslar İlke
İlkeye benden de tam destek
İlke bizi diskoya götürrrrrrr Hiç anlamam sahibinden olayından ne yapmamız lazım? İlana girip bir yerlere mi basacağız?
Bi tık da benden İlke..
Bir destek de benden olsun, başarılar dilerim. Umarım kazanırsın.
Plaka üzerinden nasıl ulasmislar?
Emniyette tanidik varsa her türlü ulasirsin abi. Bende zamaninda bir aracin sahibine ulasmistim.
Ilke tıkladım. Ama bir kişi birden çok tıklarsa sayılır mi yoksa IP numarasından belli oluyor mu aynı kişinin birden çok tıkladığını...
hocam her ip adresini 1 kere tıklamış sayıyor sistem değilmi bide ilanda araç çalışmıyor fakat sadece motor ışığı yanıyor bizim araçta çalışmıyorken hem motor hemde akü ışığı yanıyor model farkından dolayımı acabaedit:akü ışığıda yanıyomuş sembollerin yeri bizimkinden farklı olduğu için motor arıza ışığının yanında olduğunu düşünüp üstlere bakmamıştım
Neyse ilke evde 3 tane telde internet var ne olsa [emoji12] Hep destek tam destek...Başarılar...
4 farklı adresten tikladim ilkecim Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2015, 06:14:02bu arada resımlerı dıkıkatlı ınceledım de senın arabanın tamponun sag kosesı farla tam bırlesık degıl ayrı duruyor oraya bı el at sana zahmet