0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun
Hayırlı Olsun...
İlke beğeni ve paylaşımıma karşılık ipad miniyi alıyım kardeşim Şaka bi yana satarsan alırım yani
Ne kazandın şimdi ilke.
@Ilke Arslan (19216) hocam tebriklerben bu aracı uydukent migrosda gördüm sanki c.tesi yada pazar günü
Hayırlı olsun İlke. Başlıkta ''Kazandık'' ifaden de çok hoş olmuş bence. Tebrik ederim.
Hayırlı olsun ilke abi beats kulaklığı telefonculardan 20tllik olanlardan vermesinler dikkat et
Bi konuşalım seninle ilke
Hayırlı olsun ilkecim
Tamamdir. Alalimda su zimbirtilari o zaman konusalim. Go pro satilik degildir. Tum forum ahalisinin dikkatine yarismayi 1 ay gec acikladilar. Odulleri kim bilir ne zaman verirler. Sagolasin abi
O kadar ödül İlke hepsinin almadan açıklamadılar galiba Bence çok saçma bir yarışma bu ama yine de senin kazanman güzel
İlke tebrik ederim. Bu tarz yarışmalarda benim şansım yoktur , çevremdede pek kimseye rastlamadım kazanan ama senin kazandığına hem şaşırdım hem sevindim. Iyi günlerde kullan...
yarışmadan haberim yoktu ve o aralar toyota arıyordum . ilanı gördüm ve sağa sola telefon ettim. ilana bakın arabaya bakın araştırın diye. milleti ayağa kaldırdık .... neyse maaile ps4 oynamaya geliriz artık...
Hayırlı olsun. Artık pes 4 buluşması yaparsın
@Ilke Arslan (19216) hocam bende oralarda oturuyorum yenişehir muhtarlığı ve karakola yakınım
Hehehe Sagolasin abi Ben dumankaya konseptin arkasinda oturuyorum
valla komşuymuşuz arkadaki toyotaclub çıkartmasından tanıdım aracı