0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hep destek tam destek
Twitter' de paylaştım şimdi. Bol şanslar.
ılkecım bende tıkladım ve ıs yerındekı arkadaslarada tıklattım. sosyal medya ne kullanıyorlarsa paylastırdım.ee artık 7000 tl'lık hedıyelerden bı seyler bana duser
ilanin açıklama kısmında en başta yazıyor zaten araç satılık değildir yarışma için İlan verilmiştir diye
Yooo şimdi yine baktım yazmıyor. İlk gün yazıyordu şimdi yok.
Evet şimdi bende baktım yazmiyor. ilkecim şike var kesin senin ilanı habire degistitiyorlar
Evet İlkecim, yazılmıyor.Ama o fiyata da hava kaparlar dümen olduğu belli oluyor.Pazalıksız hemen alayım. Getir arabayı doğduğu topraklara geri. [emoji14]
Eeee böyle olunca da ister istemez insanlar şikayet ediyor.
Abilerim okulumuzda stand açan firmaların yarışmalarına katıldım birisi shellin standiydi onda 100 tl lik yakit icin ugrastik sonuclar ne zaman aciklanir bilmiyorum. Digeride sahibinden.comun standiydi telefonundan en hizli ilan acan 5 kisi selfie cubugu ve 15 mayisa ilani en cok tiklanma alan kişiye degeri yaklasik 7000 tl ye yakin hediyeler alacak.Benim ilanim asagida ilani acip sosyal medya hesaplarinizda paylasirsaniz sevinirim Bu ilani 3 dk da oluşturdum telefondan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilanversat-208260328/detay