Gönderen Konu: 0 Avensis Elegant Ekstra Aldım...  (Okunma sayısı 9811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: 0 Avensis Elegant Ekstra Aldım...
« Yanıtla #60 : Nisan 23, 2015, 22:38:22 »
Dizel seçeneği her zaman vardı. Sadece makyajla birlikte elegant extra versiyona da kondu. 2.0 d-4d 150 küsür beygirlik bir motor var
Yasin ben bu avensisi pek beğenemedim ;)böyle bir albenisi yok,mutlaka çok iyidir lafım yok,dizel seçeneği olmasına rağmen pek tutulmamış sanki sen ne dersin.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 23, 2015, 22:38:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 23, 2015, 22:44:55 »
Yasin ben bu avensisi pek beğenemedim ;)böyle bir albenisi yok,mutlaka çok iyidir lafım yok,dizel seçeneği olmasına rağmen pek tutulmamış sanki sen ne dersin.
Ben de tam tersi çok seviyorum. Özellikle beyaz ve gun metal janlarla.

Toyota türküyenin satış politikalarından kaynaklanan bir durum bu. 2.0 dizel var çok güzel de araba hem yeni hem de yüksek hacim. Yıllık vergisi alıcıyı ürpertiyor. Onun yerine gidip 1.6 dizel jetta alıyolar. Ayrıca bayide konuştuğumda bana verilen cevaplar da avensisi piyasaya çok çıkarırsak ve 1,6 dizel koyarsak bu sefer corolla satamayız diyolar. Bir de Avensis ülkemizde çok klişeleşmiş bi araba değil. Mesela corolla, golf, passat, focus gibi bir araba değil. Her serisi çok fazla piyasada olmadı. Sadece özel ilgisi olan kişiler, Toyota fanatikleri tarafından tercih edilen bir model. Doğu ve güneydoğu taraflarına giderseniz passat yerine heryerde Avensis görürsünüz. Daha hakkında konuşulabilecek çok şey var ama kısa tutayım biraz :D
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Nisan 23, 2015, 23:46:00 »
Yasin cim abisi bazı konularda yaniliyorsun .9 yıl mardin de çalıştım.d.bakir elazığ urfa   çoğu yeri gezdim.Dediğin gibi Avensis değil passat kaynıyor.
avensis benzinli suan  70 bin lira civari.Dizel otomatik falan kasa değişimi derken 100 bin liraya.dayanir.
Passat da 104 binlira  comfortline dsg .Passat karşısında hiç şansı yok.Adamlar kapı içlerini bile ses yapmasın diye kumaş ile kaplama  yapmışlar .
Birde süper b kasa  değişiyor.Oda büyük  rakip.
Avensis otomatik dizel 85-90 bin bandında biraz şansı olabilir.O da dediğin gibi toyota hastası olacak.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 150000
  • 183 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 23, 2015, 23:51:30 »
selamın aleyküm
Öncelikle tüm arkadaşların kandili mubarek olsun.Passat ses yalıtımı konusunda biraz yanılıyorsunuz bilahassa B8 kasada millet sesden çok şikayetçi.ayrıca avensisisn passata göre bir avantajıda az kişide olması bi ayrıcalık olması.Çok kişi passatın çok fazla olmasından dolayı almaktan vaz geçiyor bunları çeşitli formlardan okuyorum.Yani avensis biraz ayrıcalık oldu bana göre tabii bizim hatunda bu sınıfa girdi.
Selametle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Nisan 23, 2015, 23:55:45 »
Vallahi dizel dsg  yeni kasa  peynir ekmek gibi  satılıyor.100 bin lira çok rahat alınıyor.Antepte  bile bayağı bir görünüyor yeni kasa.Eski kasaya diyecek yok zaten.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 24, 2015, 00:21:04 »
Yasin cim abisi bazı konularda yaniliyorsun .9 yıl mardin de çalıştım.d.bakir elazığ urfa   çoğu yeri gezdim.Dediğin gibi Avensis değil passat kaynıyor.
avensis benzinli suan  70 bin lira civari.Dizel otomatik falan kasa değişimi derken 100 bin liraya.dayanir.
Passat da 104 binlira  comfortline dsg .Passat karşısında hiç şansı yok.Adamlar kapı içlerini bile ses yapmasın diye kumaş ile kaplama  yapmışlar .
Birde süper b kasa  değişiyor.Oda büyük  rakip.
Avensis otomatik dizel 85-90 bin bandında biraz şansı olabilir.O da dediğin gibi toyota hastası olacak.
Dediğim olayı ben bilmiyorum çünkü o tarafları pek gezmedim. Yeni kasada değil ama t25 kasada bu olayın olduğunu birçok kişiden duydum. Ancak ısrar da etmiyorum senin söylediklerinin üzerine.

Passata gelirsek eğer ben ağzıyla kuş tutsa passat almam. Servis, sorunsuzluk vs gibi nedenler falan değil. Bizim orda yani zonguldakta etrafımda parası olan onu göstermek için gidip passat alıyor. Sırf ben arabayı 100 bine aldım demek için. Hiçbir bilgi ve araştırma soruşturması olmadan. Bu imajdan dolayı bir türlü sevemedim passatı. Avensis de kalite olarak onun altında kalan bir araç değil kesinlikle bence. forumda Bekir abi araç alma sırasında tecrübelerini paylaştı. Az çok da benim tecrübelerim var tabi bu konuda. Onun dışında Avensisin kaybettiği yer toyota türkiyenin satış ve reklam politikası.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Nisan 24, 2015, 00:53:12 »
geçen gün bankanın ikramı ücretsiz check-up rot-balans ve klima bakımı kapsamında izmir'de speedy'e gittim. aynı zamanda doğuş grubunun bakımlarını da yapıyorlar. ustayla baya muhabbeti ilerlettik. aracı lifte aldılar orasını kas burasını kas ön takımda tık yok. önce bi maşallah çekti, daha önce oto sanayide ön düzende çalışırken genel olarak tüm arabalara baktıklarını yine toyota grubuna pek rastlamadığını dile getirdi. özellikle avensisi 6 ayda bir gördüğünü, göz aşinalığı olmadığından araca yabancı gibi baktığından falan bahsetti. doğuş grubundaysa ön düzen ses sorunsalı hakkında "parça değiştirip gönderdiğimiz 6 ay sonra tekrar geliyor. her rutin bakımda muhakkak rotil, rot başı vs. değiştiriyoruz" gibi söylemlerde bulundu. ben de kabardıkça kabardım :asikadam: sorunsuzluk ve sessizlikse passata nazaran her zaman avensis :tamam:
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Nisan 24, 2015, 09:57:34 »
Baz arac fiyatı 69750 tl. Siğorta bana ait. Aslında pazarlık ederdim ama son arac deyince işin rengi degişti.
Ben de almadan önce araştırmıştım çoğu bayide  yoktu..Tekrardan hayırlı olsun...Alırken lastik basınçlarını kontrol ettirin. 49 psi ile 1 hafta gitmişim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Nisan 24, 2015, 10:39:28 »
arkadaşlar haziran sonu temmuz ilk haftası yeni avensis satışta olacak. antalya da showroom da sordum. 1.5 benzinli motor ve 1.6 dizel de olacakmış araçlarda. satış temsilcisi olan hakan bey in yalancısıyım:))) ben araç değiştirmeyi istediğim için gidip baktım konuştuk baya... yeni avensis almayı düşünüenler beklesinler sonrasında passat - avensis karşılaştırmasını yaparlar:) ama passsat ta çok yakışıklı araç beeee....:) bu arada avensis üretimi 2018 de son bulacakkkk.....
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Nisan 24, 2015, 23:31:40 »
arkadaşlar haziran sonu temmuz ilk haftası yeni avensis satışta olacak. antalya da showroom da sordum. 1.5 benzinli motor ve 1.6 dizel de olacakmış araçlarda. satış temsilcisi olan hakan bey in yalancısıyım:))) ben araç değiştirmeyi istediğim için gidip baktım konuştuk baya... yeni avensis almayı düşünüenler beklesinler sonrasında passat - avensis karşılaştırmasını yaparlar:) ama passsat ta çok yakışıklı araç beeee....:) bu arada avensis üretimi 2018 de son bulacakkkk.....
Toyota Avensis için 1.5 litre motor tanıtmadı ama...  :huh: :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Nisan 27, 2015, 09:09:53 »
2018 de avensis üretiminin durması inandırıcı gelmedi...Sonuçta bu pazarda d sınıfı araç üretmek durumunda.. Belki de isim değişimine gidilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Nisan 27, 2015, 09:17:57 »
2018 de avensis üretiminin durması inandırıcı gelmedi...Sonuçta bu pazarda d sınıfı araç üretmek durumunda.. Belki de isim değişimine gidilir...

zaten üretimin bitmesi demek o araç üretiminin kasanın üretimden kalkması demek... yoksa tabiki avensis yerine d sınıfında boş boş gezinmeyecek yeni isim görünüm şekil vs.... yeni bir üretim olacak

Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2015, 09:18:56
hazırlanıyormuş 1.56 motor benzinli ve 1.6 dizel.. ha bu arada 1.6 dizelde otomatikte geliyormuş:))) yazmayı unutmuşum

Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2015, 09:19:22
1,56 yazmışım pardon 1.5
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 33500
  • Model Yılı: '12
  • 23 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Nisan 27, 2015, 09:45:00 »
herkese tekrardan teşekkürler...trafik sigortası hariç 68500 e aldım..

çok iyi fiyata almışsınız kazasız - belasız - cezasız iyi günlerde kullanın;sahibinden de uyanıklar  2013 -2014 model 2. eline 72 -73 bin lira fiyat yazmışlar..
eski corollacı yeni Hondacı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Nisan 27, 2015, 09:55:24 »
çok iyi fiyata almışsınız kazasız - belasız - cezasız iyi günlerde kullanın;sahibinden de uyanıklar  2013 -2014 model 2. eline 72 -73 bin lira fiyat yazmışlar..
Çok teşekkürler.. Dediğiniz gibi 73 isteyen var sahibindende...

Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2015, 12:59:03
Bir arkadaşım da alacaktı...En az 10 bayiyi aradı. Tükenmiş... Avensis bu ay için satış rekoru kırdı sanırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 28, 2015, 01:28:24 »
Bence yanlış bir seçim yapmışsınız muhtemelen ix35 az gider çok yakar diye satmışsınızdır, avensistede aynısı olacak biraz yükseklik olarak alçalmışsnız o kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Nisan 28, 2015, 08:32:22 »
kesinlikle katılıyorum arkadaşımda var oda çok yaktığı için satmak istiyor ayrıca alacak arkadaşların biraz daha bekleyip yeni motor seçeneklerini görmesi daha iyi olacak
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 28, 2015, 10:02:32 »
honda 1.5 lt 130 hp atmosferik çıkaracağına göre toyota'nın da böyle bir girişime girmesine şaşırmam.

bu arada aracınız hayırlı olsun. corolla fiyatına avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Nisan 28, 2015, 10:17:14 »
1.6 cekmiyorken 1.5 napcak
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 01, 2015, 03:43:01 »

honda 1.5 lt 130 hp atmosferik çıkaracağına göre toyota'nın da böyle bir girişime girmesine şaşırmam.
Honda yeni atmosferiği hangi modelde kullanacak ? Bence bunu yeni motor avrupa pazarı için değildir zaten turbo motor geliştirdiler, toyotada 1.5 hacimde atmosferik motor üretip avensise koymaz 1.6 valvematic upgrade edilebilir ama 1.5lt turbo 150-160 hp civarında bir motor avensise iyi giderdi fordun yeni ecobostu gibi.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Mayıs 01, 2015, 13:08:34 »

Honda yeni atmosferiği hangi modelde kullanacak ?
Yeni Hr-V de ve Jazz da olabilir abi.[emoji4]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D