Dizel seçeneği her zaman vardı. Sadece makyajla birlikte elegant extra versiyona da kondu. 2.0 d-4d 150 küsür beygirlik bir motor var
Yasin ben bu avensisi pek beğenemedim ;)böyle bir albenisi yok,mutlaka çok iyidir lafım yok,dizel seçeneği olmasına rağmen pek tutulmamış sanki sen ne dersin.
Yasin ben bu avensisi pek beğenemedim ;)böyle bir albenisi yok,mutlaka çok iyidir lafım yok,dizel seçeneği olmasına rağmen pek tutulmamış sanki sen ne dersin.
Ben de tam tersi çok seviyorum. Özellikle beyaz ve gun metal janlarla.
Toyota türküyenin satış politikalarından kaynaklanan bir durum bu. 2.0 dizel var çok güzel de araba hem yeni hem de yüksek hacim. Yıllık vergisi alıcıyı ürpertiyor. Onun yerine gidip 1.6 dizel jetta alıyolar. Ayrıca bayide konuştuğumda bana verilen cevaplar da avensisi piyasaya çok çıkarırsak ve 1,6 dizel koyarsak bu sefer corolla satamayız diyolar. Bir de Avensis ülkemizde çok klişeleşmiş bi araba değil. Mesela corolla, golf, passat, focus gibi bir araba değil. Her serisi çok fazla piyasada olmadı. Sadece özel ilgisi olan kişiler, Toyota fanatikleri tarafından tercih edilen bir model. Doğu ve güneydoğu taraflarına giderseniz passat yerine heryerde Avensis görürsünüz. Daha hakkında konuşulabilecek çok şey var ama kısa tutayım biraz
Yasin cim abisi bazı konularda yaniliyorsun .9 yıl mardin de çalıştım.d.bakir elazığ urfa çoğu yeri gezdim.Dediğin gibi Avensis değil passat kaynıyor.
avensis benzinli suan 70 bin lira civari.Dizel otomatik falan kasa değişimi derken 100 bin liraya.dayanir.
Passat da 104 binlira comfortline dsg .Passat karşısında hiç şansı yok.Adamlar kapı içlerini bile ses yapmasın diye kumaş ile kaplama yapmışlar .
Birde süper b kasa değişiyor.Oda büyük rakip.
Avensis otomatik dizel 85-90 bin bandında biraz şansı olabilir.O da dediğin gibi toyota hastası olacak.
selamın aleyküm
Öncelikle tüm arkadaşların kandili mubarek olsun.Passat ses yalıtımı konusunda biraz yanılıyorsunuz bilahassa B8 kasada millet sesden çok şikayetçi.ayrıca avensisisn passata göre bir avantajıda az kişide olması bi ayrıcalık olması.Çok kişi passatın çok fazla olmasından dolayı almaktan vaz geçiyor bunları çeşitli formlardan okuyorum.Yani avensis biraz ayrıcalık oldu bana göre tabii bizim hatunda bu sınıfa girdi.
Selametle
Vallahi dizel dsg yeni kasa peynir ekmek gibi satılıyor.100 bin lira çok rahat alınıyor.Antepte bile bayağı bir görünüyor yeni kasa.Eski kasaya diyecek yok zaten.
Yasin cim abisi bazı konularda yaniliyorsun .9 yıl mardin de çalıştım.d.bakir elazığ urfa çoğu yeri gezdim.Dediğin gibi Avensis değil passat kaynıyor.
avensis benzinli suan 70 bin lira civari.Dizel otomatik falan kasa değişimi derken 100 bin liraya.dayanir.
Passat da 104 binlira comfortline dsg .Passat karşısında hiç şansı yok.Adamlar kapı içlerini bile ses yapmasın diye kumaş ile kaplama yapmışlar .
Birde süper b kasa değişiyor.Oda büyük rakip.
Avensis otomatik dizel 85-90 bin bandında biraz şansı olabilir.O da dediğin gibi toyota hastası olacak.
Dediğim olayı ben bilmiyorum çünkü o tarafları pek gezmedim. Yeni kasada değil ama t25 kasada bu olayın olduğunu birçok kişiden duydum. Ancak ısrar da etmiyorum senin söylediklerinin üzerine.
Passata gelirsek eğer ben ağzıyla kuş tutsa passat almam. Servis, sorunsuzluk vs gibi nedenler falan değil. Bizim orda yani zonguldakta etrafımda parası olan onu göstermek için gidip passat alıyor. Sırf ben arabayı 100 bine aldım demek için. Hiçbir bilgi ve araştırma soruşturması olmadan. Bu imajdan dolayı bir türlü sevemedim passatı. Avensis de kalite olarak onun altında kalan bir araç değil kesinlikle bence. forumda Bekir abi araç alma sırasında tecrübelerini paylaştı. Az çok da benim tecrübelerim var tabi bu konuda. Onun dışında Avensisin kaybettiği yer toyota türkiyenin satış ve reklam politikası.
geçen gün bankanın ikramı ücretsiz check-up rot-balans ve klima bakımı kapsamında izmir'de speedy'e gittim. aynı zamanda doğuş grubunun bakımlarını da yapıyorlar. ustayla baya muhabbeti ilerlettik. aracı lifte aldılar orasını kas burasını kas ön takımda tık yok. önce bi maşallah çekti, daha önce oto sanayide ön düzende çalışırken genel olarak tüm arabalara baktıklarını yine toyota grubuna pek rastlamadığını dile getirdi. özellikle avensisi 6 ayda bir gördüğünü, göz aşinalığı olmadığından araca yabancı gibi baktığından falan bahsetti. doğuş grubundaysa ön düzen ses sorunsalı hakkında "parça değiştirip gönderdiğimiz 6 ay sonra tekrar geliyor. her rutin bakımda muhakkak rotil, rot başı vs. değiştiriyoruz" gibi söylemlerde bulundu. ben de kabardıkça kabardım

sorunsuzluk ve sessizlikse passata nazaran her zaman avensis
Baz arac fiyatı 69750 tl. Siğorta bana ait. Aslında pazarlık ederdim ama son arac deyince işin rengi degişti.
Ben de almadan önce araştırmıştım çoğu bayide yoktu..Tekrardan hayırlı olsun...Alırken lastik basınçlarını kontrol ettirin. 49 psi ile 1 hafta gitmişim....
arkadaşlar haziran sonu temmuz ilk haftası yeni avensis satışta olacak. antalya da showroom da sordum. 1.5 benzinli motor ve 1.6 dizel de olacakmış araçlarda. satış temsilcisi olan hakan bey in yalancısıyım:))) ben araç değiştirmeyi istediğim için gidip baktım konuştuk baya... yeni avensis almayı düşünüenler beklesinler sonrasında passat - avensis karşılaştırmasını yaparlar:) ama passsat ta çok yakışıklı araç beeee....

bu arada avensis üretimi 2018 de son bulacakkkk.....
arkadaşlar haziran sonu temmuz ilk haftası yeni avensis satışta olacak. antalya da showroom da sordum. 1.5 benzinli motor ve 1.6 dizel de olacakmış araçlarda. satış temsilcisi olan hakan bey in yalancısıyım:))) ben araç değiştirmeyi istediğim için gidip baktım konuştuk baya... yeni avensis almayı düşünüenler beklesinler sonrasında passat - avensis karşılaştırmasını yaparlar:) ama passsat ta çok yakışıklı araç beeee....
bu arada avensis üretimi 2018 de son bulacakkkk.....
2018 de avensis üretiminin durması inandırıcı gelmedi...Sonuçta bu pazarda d sınıfı araç üretmek durumunda.. Belki de isim değişimine gidilir...
2018 de avensis üretiminin durması inandırıcı gelmedi...Sonuçta bu pazarda d sınıfı araç üretmek durumunda.. Belki de isim değişimine gidilir...
zaten üretimin bitmesi demek o araç üretiminin kasanın üretimden kalkması demek... yoksa tabiki avensis yerine d sınıfında boş boş gezinmeyecek yeni isim görünüm şekil vs.... yeni bir üretim olacak
Mesaj Birleştirildi: 27 Nis, 2015 09:18
hazırlanıyormuş 1.56 motor benzinli ve 1.6 dizel.. ha bu arada 1.6 dizelde otomatikte geliyormuş:))) yazmayı unutmuşum
Mesaj Birleştirildi: 27 Nis, 2015 09:19
1,56 yazmışım pardon 1.5
herkese tekrardan teşekkürler...trafik sigortası hariç 68500 e aldım..
çok iyi fiyata almışsınız kazasız - belasız - cezasız iyi günlerde kullanın;sahibinden de uyanıklar 2013 -2014 model 2. eline 72 -73 bin lira fiyat yazmışlar..
çok iyi fiyata almışsınız kazasız - belasız - cezasız iyi günlerde kullanın;sahibinden de uyanıklar 2013 -2014 model 2. eline 72 -73 bin lira fiyat yazmışlar..
Çok teşekkürler.. Dediğiniz gibi 73 isteyen var sahibindende...
Mesaj Birleştirildi: 27 Nis, 2015 12:59
Bir arkadaşım da alacaktı...En az 10 bayiyi aradı. Tükenmiş... Avensis bu ay için satış rekoru kırdı sanırım...
Bence yanlış bir seçim yapmışsınız muhtemelen ix35 az gider çok yakar diye satmışsınızdır, avensistede aynısı olacak biraz yükseklik olarak alçalmışsnız o kadar
kesinlikle katılıyorum arkadaşımda var oda çok yaktığı için satmak istiyor ayrıca alacak arkadaşların biraz daha bekleyip yeni motor seçeneklerini görmesi daha iyi olacak
honda 1.5 lt 130 hp atmosferik çıkaracağına göre toyota'nın da böyle bir girişime girmesine şaşırmam.
bu arada aracınız hayırlı olsun. corolla fiyatına avensis.
1.6 cekmiyorken 1.5 napcak
honda 1.5 lt 130 hp atmosferik çıkaracağına göre toyota'nın da böyle bir girişime girmesine şaşırmam.
Honda yeni atmosferiği hangi modelde kullanacak ? Bence bunu yeni motor avrupa pazarı için değildir zaten turbo motor geliştirdiler, toyotada 1.5 hacimde atmosferik motor üretip avensise koymaz 1.6 valvematic upgrade edilebilir ama 1.5lt turbo 150-160 hp civarında bir motor avensise iyi giderdi fordun yeni ecobostu gibi.
Honda yeni atmosferiği hangi modelde kullanacak ?
Yeni Hr-V de ve Jazz da olabilir abi.[emoji4]