0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Avensis 'de tecrübelendikçe yapacağınız yorumların yanında, ix35 yorumları da faydalı olabilir.[/qAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 07, 2015, 17:28:14 Hayırlı olsun. Avensis 'de tecrübelendikçe yapacağınız yorumların yanında, ix35 yorumları da faydalı olabilir.,Aracımım dün teslim aldım. İlk izlenimlerimim paylaşmak istiyorum...İlk olarak şunu söyleyeyim bu fiyata bu donanımda alınabilecek en iyi araba ...Konfor çok iyi. İx 35e göre malzeme kalitesi çok üstün. .Farklı sınıf araçlar olmasına rağmen konfor ve sürüş açısından ix35i hiç aratmadı...yakıt tüketimi şu an 10 lt olarak seyrediyor. Yeni araba için iyi değerler.. Vites geçişleri başarılı .Debriyaj yukarıdan kavrıyor alışmak gerekecek..Yeni corollada da öyle mi bilmiyorum... Bagaj hacmi çok iyi... Ekranda navigasyon tuşu var ama bir yazılımla eklenebilirse güzel olur...Mesaj Birleştirildi: Nisan 10, 2015, 10:43:31Kapılar belli bir süre sonra otomatik kilitleniyor..Devre dışı nasıl bırakabilirim. Kılavuzu okuma fırsatım olmadı...
Hayırlı olsun. Avensis 'de tecrübelendikçe yapacağınız yorumların yanında, ix35 yorumları da faydalı olabilir.
,Aracımım dün teslim aldım. İlk izlenimlerimim paylaşmak istiyorum...İlk olarak şunu söyleyeyim bu fiyata bu donanımda alınabilecek en iyi araba ...Konfor çok iyi. İx 35e göre malzeme kalitesi çok üstün. .Farklı sınıf araçlar olmasına rağmen konfor ve sürüş açısından ix35i hiç aratmadı...yakıt tüketimi şu an 10 lt olarak seyrediyor. Yeni araba için iyi değerler.. Vites geçişleri başarılı .Debriyaj yukarıdan kavrıyor alışmak gerekecek..Yeni corollada da öyle mi bilmiyorum... Bagaj hacmi çok iyi... Ekranda navigasyon tuşu var ama bir yazılımla eklenebilirse güzel olur...Mesaj Birleştirildi: Nisan 10, 2015, 10:43:31Kapılar belli bir süre sonra otomatik kilitleniyor..Devre dışı nasıl bırakabilirim. Kılavuzu okuma fırsatım olmadı...
Arkadaşlar Bel desteği düğmesine bastığında titreşim hissediyorum ama durmuyor diğer tuşa bastığımda da titreşim yok bu şekilde mi çalışıyor ayrıca navigasyon yazılımı yükleniyor mu
Ileri dogru bastiginizda koltok sirt kisminda sisme oluyor mu.
Aracın alindigi ilk yil ucretsiz.Sonraki her sene icin ucret isteniyor sizden.Benim temmuz 2015 te bitiyor.10 bin bakiminda 70-80 tl arasi bir ucrete uzatma onerdiler kabul etmedim.Cunku garanti suresi icinde para istenmesi hos bir davranis degil.Zaten kaskoda cekici hizmeti var.Cok lazim olursa kaskodan yararlanirim.
Nasipse bende yarın elegant extra aracımı teslim alcam. 1.6 motor benzinli Brc lpgyi 3000 tlye servis garantili takıyorlar. ne kadar gereksizde olsa krom şeriti 1500 tlye saydılar.( Denetim varmış ). aracın baz fiyatı 69750. ilk arabam opel astra dizel 90 beygir yarı otomatikti. Cok memnumdum. Sonraki ford focus dizel manueldi. Otomatik arac için yola cıktık. Toyota hic aklımda yokken toyota fanı arkadasım sayesinde avensisi aldık. Hayırlısı Mevlamdan