0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
ix 35 aracımı satıp avensis aldım...Toyota kalitesine geri dönüş yaptım...
teşekkürler..Aracı daha teslim almadım.. Elektronik park freni hakkında bilgisi olan var mı. Nasıl çalışıyor özellikle yokuşlarda ...
Hüseyin Bey;Aracınız hayırlı olsun alah kazasız belasiz binmekler nasip etsin sizin için sakıncası yoksa fiyatı nedir?
Hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler...Esad bey 2010 corallam vardı. satıp ix 35 almıştım. sınıf farkından dolayı ix 35 çok güzel gelmişti. Ancak 1 yıllık arabada direksiyon derisi soyulması deri vites topuzu soyulması sürücü koltuğu sünger erimesi gibi sorunlarla karşılaştım.S Malzeme kalitesi şahsi fikrim iyi değildi. Örneğin emniyet kemeri kalitesini karşılaştırın farkedeceksiniz....Aşırı yakıt tüketimi de benim için sorundu..Mesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2015, 11:22:04Bekir bey..yokuşlarda elektronik park freni tuşuna bastık diyelim. Sonra kalkışta kendiliğinden mi devreden çıkıyor. Mesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2015, 11:35:00Bekir bey ekstra arka park sensörü taktırdım.. Ayrıca araç örneğin yokuşta stop ettiğinde kaymaması için eketronik park freni düğmesine bastığımızda araç duruyor mu. el freni gibi mi..