0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli toyota dostlari, problemimin cozumune katki saglarsaniz memnun olurum.Aracim 160.000 km de, 98 model xei corolla, aracimi 5. vitese attigimde gaza basince vites kolu one dogru hareketlerniyor, gazi kesince tekrar geriye dogru geliyor, gaza basmaya devam edip 90-100 km hiza erisince vites kolununtitredigini hissediyorum, sizce sorun ne olabilir, tesekkurler.
Tesekkur ederim Sinan Bey, peki maliyeti hakkinda bilginiz var mi pahali bisey mi ve sadece 5. Vites dislisi degisse duzelir mi?
Tesekkur ederim.
Kimse 40 -50 tl ye.şanzımanı indirmez.indiren adamda bir daha toplayamaz .Bu şekilde idare edilip baskı balata değişiminde indirilebilir .Yoksa sadece şanzıman indirme isciligi minumum 250 tl üzerinde olur.
En sonunda ustaya ugrayabildim ve birlikte test surusune ciktik, usta hic bise yok dedfi, anladigim kadartiyla sanziman kulaklarinin esnemesi sonucunda bole oluyormus, cok normal, hic bir problem olmaz, bu sekilde kullan, vites atma yok, gecislerde problem yok, 5. Vites haric digerlerinde hic bir problem yok dedi ve bende sozune itimat ettim ve ayrildim, bu sekilde kullanmaya karar verdfim...
Aracim 98 model 1.6 xei 5 ay once satin aldim, kisa zamanda satmayi dusunmuyorum, aracimdan genel olarak cok memnunum, motoru cok iyi tup takilmamis hic performansi cok iyi, ufak tefek problemler oluyo tabi, mesela bugun dikkatimi cekti, kaloriferi max acinca once bi toz pusturtuyo temizlenmesi gerek sanirim...