0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle Aytaç mesela ben ne yapar eder o camry alırım. Umarım sanzıman habere yer aldığı gibi avalonda da kullanılan cvp olur.
Sanırım 1 nisan şakası.O değil de VW' nin araçlarında Renault' un 1.5dCi 105HP veya 110HP motorları olsa başka da araba alınmaz olurdu kanımca.
Bu konu hakkında konuşmam ciddi sorunlara yol açar. O nedenle suskunum.
ahmet abi neden öyle dedin ki. çok merak ettirdin ama. söylesende bizde bilgilensek. demek ki insanların bilmediği farklı bir durum var ortada. veya "olay hiçte göründüğü gibi değil" durumu. doğru muyum.
Abdulkadir Ahmet fabrikadaki konumu gereği bu tarz konulara giremez.Bazı şeyler şirket sırrıdır ve dışarı ile hiç bir şekilde paylaşılamaz. Ahmet affına sığınarak ben cevap verdim ama .
Mesela AVENSİS'i tasarlayan Ahmet Güve. AVENSİS ismi bile Ahmet Güve'den geliyor. Ahmet'in A'sı, Güve'nin VE'si ve sonda ki sis de havanın sisli olduğu bir döneme denk geldiği için olmuş AVENSİS.
Toyota Corolla 1.6 TDI / DSG HighlineToyota Auris 1.2 TSI ComfortlineVW Jetta 1.6 / CVT / PremiumVW Golf 1.4 D4D / DSG AdvanceVW Polo 1.33 LifeToyota Yaris 1.2 Trendline
Ciddi bende kahkaha atmisim.EE boşuna Avensis e binmiyoruz.