0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lanet olsun takıtırdığım güne ne diyeyim.
Gökhan hocam,Bu arıza benzine geçince oluyor mu? Belki lpg den kaynaklı değildir diye emin olmak için soruyorum. Ayrıca aslında kafamda türlü sorular var. Belkide tüm arablarda böyle sorun yaptırıyor ama uyanık ustalar sensörleri devre dışı bırakıyorlar vs vs vs burasu Türkiye olunca her türlü şey aklıma geliyor, hele birde LPG yi ufaktan düşünmeye başlamışken
Günaydın arkadaşlarAracımı 2011 avensis LPG ayarı için hata verince bilgisayara bağlatıyorum ve hata olarak "katalitik konvertör sondası verimi düşük" olarak çıkıyor.Bunun anlamı nedir bilen varmı.Sanayide herkes farklı bişey söyledi doğal olarak hiçbirine inanasım gelmedi.Malum hala LPG ayarı ile uğraşıyorum.Lanet olsun takıtırdığım güne ne diyeyim.
@Murat Köse (28015) Düşünüyor musun gerçekten lpg'yi? Denizli dışına çıkmam diyordun
Baya Uzun birşeyler yazmıştım elektrik gitti.Murat abi atiker obd sistem için diyorsan eğer elm 327 ile sürekli kontrol ediyorum. Stft %10 değerler içinde. Eğer ayar yapmasaydı yaz,kış ve rakım farklılıklarından etkilenir %20 leri bile aşabilirdi belki de.Gökhan hocam, eğer lpg den değilse (ki büyük ihtimal lpg ayarı bozuk) buji ömrünü doldurmuş olabilir 40binde değişmesi gerekir eğer iridyum değilse. Hava filtresi kaynaklı olabilir.
@Murat Köse (28015) Avensis ve benzin, zengin adamın hali başka oluyor.
Benzinli araba kullanınca con con muamelesi görüyoruz baksana Aytaç Yok yinede orjinali gibi hiç birşey olmuyor