0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa usta kızmasın ama bir iş gözlüğü bir eldiven birde önlük olsa tam deney ortamı gibi olacakmış Mavi aurise birşeycik olmadı mı?
Eline sağlık seckim gayet başarılı olmus ben hala 105de kararsızım ama dikkatli olmak lazım biliyorsun. Ankara ekibi başladı çalışmaya. Ben yağmurun dinmesini bekliyorum. Nazar degmesin gayet başarılı. Diger aracımızda da görelim derim ben. Meguoars sanırım kendini kanıtladı gozunuzdeMesaj Birleştirildi: Mart 27, 2015, 22:30:15Eline sağlık seckim gayet başarılı olmus ben hala 105de kararsızım ama dikkatli olmak lazım biliyorsun. Ankara ekibi başladı çalışmaya. Ben yağmurun dinmesini bekliyorum. Nazar degmesin gayet başarılı. Diger aracımızda da görelim derim ben. Meguoars sanırım kendini kanıtladı gozunuzde
abi öncelikle teşekkür ederim meguiars zaten gözümde en iyisi ama profesyonel ürünleri. yapı marketlerde satılan malzemelere o kadar para vermeye değmez ama meguiarsa değil hiçbir malzemeye. 105 gözde büyütülcek birşey değil bugün mustafayla baya konuştuk bilinçsizce yapan birisi boyayı yakar diye bi laf atmış kanısına vardık gönül rahatlığıyla kullanabilirsin abi
Bu lukoil in suyu nasıl?arabamı kendim yıkamak istiyorum fakat suyu çok kireçlimi diye korkuyorum.Sonra çok leke oluyor yahu
Seçkin ellerine sağlık çok beğendim... Nazar değmesin! Teşekkürler abi. Senin araban da kırmızı aslında elle bi m21 uygulasak yanar
Burdan yazayim çok iyi olmuş hele siyah arabaya şart kesinlikle.[emoji4]
Kardeşim ellerine sağlık .
yapı marketlerde satilanlar da fena değil yaa dogru ürünü dogru şekilde kullaninca. 105 genede istemiyorum 12/12 cok iyi bir oran asindiricilik icin. Oyle bir asindirmaya ihtiyacim yok eger alternatif bir urun bulursam. Bakalım iste. Arkasından gene geceriz kamera karşısına ankara ekibinin bakım zamanı yaklaşıyor
Başarıılı bir çalışma olmuş.Kalıcılık oranı için izlenimler de paylaşılırsa sevinirim.
Koyu renkli epey üğraştırıyor hatayı kabul etimyor geçenlerde onu yaptım,koyu renk ilk tecrübemdi,zormuş.
Koyu renkte pasta yaparken su ile inceltme iyi oluyor, pasta eşit bir şekilde yayılıp daha etkili oluyor.
Ellerinize sağlık Seçkin pırıl pırıl olmuş maşallah.