0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa usta kızmasın ama bir iş gözlüğü bir eldiven birde önlük olsa tam deney ortamı gibi olacakmış Mavi aurise birşeycik olmadı mı?
İyi iş çıkarmışsınız aracın karşısına geçince kendi resmini görüyorsun ya çok hoşuma gidiyor .Elinize sağlık
Maşşallahh nazar değmesin ellerinize sağlık Bundan sonra da katı wax veya hızlı cila ile sürekli bu parlaklığı korursunuz inşallah:)
Çok güzel olmuş elinize saglik
Seckin kusura bakmayın ama bundan önce Auris Auris değilmiş tabiri caizse araba kendine gelmiş
Araba sanki yeniden doğmuş gibi olmuş hocam süper olmuş bence de
valla kullandıklarından hiç bi şey anlamadım kil çamur filan ama sonuç cidden etkileyici.benim aracada lazım umarım yaptırınca senin işlem kadar başarılı olur
Reklam kokan hareketler sanki Seçkin O değilde sorum olacak, şimdi hiç uygulama yapılmamış araca polisajsız elle neler yapabiliriz?? Srp elle uygulanabilir mi? Yada başka önerin var mı? Füme 2008 80.000 de araç
seçkin kimyasal deneymi yaptın dsiyecektimki benzer yorumlar yapılmış zaten:)) ama ellerine sağlık harika görünüyor:))bende matkap için ürünün aldım havanın güzel olduğu bir gün cilamı atacağım kısmetse:))
elinize sağlık aracın rengi açılmış buradayım diyor
Daha reklamımı yapmadım kaan Matkap ucı ile pasta önermem abi devir ayarı olmadığı için sıkıntı yaratabilir ama waxı gönül rahatlığıyla atabilirsin. Siyah arabada ayrı bir güzel duruyor. Haftaya siyah jettaya yapcam sonra beyaz scrocco. Scrocco siyaha yaptığım kadar zevk vermiycek ama