0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap kesinlikle evet .Geçmiş olsun ancak o yerde yüksek hız sınırı neydi çok önemli.Hız sınırının % 30 üzerindeyseniz daha kötü.
Bir hafta içinde düşüyor Ben vosvos aldıktan sonra şükür radar sorunum kalmadı. 101 kmh ile 320 tl ödeyince çok fena kızmıştım. Neyse ki Vosvos derdime çare oldu
Ben 96 ile 320 ödemiştim 2 sene önce aynı yolda, 3 şeritli Karabük'ü Safranbolu'ya bağlayan yol, hız sınırı 70 idi. 82 yaptılar. Ama yayaların karşıdan karşıya geçtiği bir yer yokken 82 de az bence.Vosvos güzel araç, fakat insan kendisini durduramayınca olmuyor. Ap900 taktırıp hız limitleyici kullanmak şart oldu
Gecmis olsun7 ay boyunca dediğin yolu gittim geldim ama hiç girmedim o radara Yayaların karşıdan karşıya geçeceği yer olmasa bile malum meskün mahal diye tabir edilen sehir içi orası
başka araçlarla kapışmamak gerekiyor
@Mutlu Tekir (30216) Geçmiş olsun Mutlu. Eğer yakalandıysan zaten eve tebligat gelir.
İşte o bekleyiş insanı bitiriyor Aytaç abi
Sormayın dün bende eve gelirken genelde radar koyulan bir yerde dalgınlıkla 80-85 arası geçtim. Hız sınırı 70km %10 ile 77km yapıyor. Gps ile baktığımda ibrenin 84km durumu yaklaşık 77-78 km gösteriyor. 1 km ile ceza yersem çok üzüleceğim. Birde radar cezalarına itiraz edenler var o konularıda araştırmak lazım.
Anadolu bulvari, odtü yanından yeni yapilan yoldami?Valla bugün bende en sol şeritte son anda farkettim, frene bastım. 90 civariydi hızım. Ya ucu ucuna kurtardım veya kurtaramadim Hergün o yolu kullanıyorum. Bir haftadir bazen sabahlari oluyor radar.