Teşekkürler abilerim. Elektrik kayıp Kaçak bedeli yasallaştırılıyor ve de Yargıtay kararı sonrası paralarını alanların faturasını tüm abonelere kesiyorlar ya, o nedenle haram zıkkım olsun. Kazaların en çok yaşandığı yerler şehiriçlerinde, ışıklarda niye radar sistemi yok da, vatandaşını yolmak için otobandan daha kaliteli bir yolda bu uygulamayı yapıyorlar. Bir de kafalarına göre, her gün de durmuyorlar. Niye çakma xenon kullananlara, normal havada sislerini açarak gezenlere para cezası veya çevirme yok da, hep radar? Art niyet arıyorum ben.
Kapışma derken de Zeki abi hızım 98 idi, o yolda çok daha hızlı sürenler oluyor, belirli kısımları hariç hıza uygun. Genel anlamda haksızlık değil ama bence yabancı ülkelerdeki sistemlerle kıyaslarsak para kazanma odaklı art niyet olduğunu düşünüyorum.
Şehirlerarası yolda rampaya gelmeden arabanın bayılmaması için hızını arttıran ve bu nedenle karşıdan gelen gezici radardan ceza yiyen insanlar var. Sanki altımızdaki araç 2.5-3.0 litreydi de yokuşta rahat rahat hız sınırında çıkacaktık. Ahmet abinin konusu var xenon taktıracak arkadaşların dikkatine başlıklı. Hızdan çok bu xenonlar, sisler, ayarsız farlar hayatı riske atarken ...