Gönderen Konu: Uzaktan cam açma modülü  (Okunma sayısı 25610 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
Ynt: Uzaktan cam açma modülü
« Yanıtla #20 : Mart 20, 2015, 20:52:14 »
Selam sizin için denedim sağ camda elimle bastırdığımda olduğu yerde duruyor bilginiz olsun.Ayrıca modül için vidyoda çektim aşağıda bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=eVSJR189o0Q  4 cam auto özelliği

https://www.youtube.com/watch?v=lVBmb-A_ZBU   cam kapama açma modülü

https://www.youtube.com/watch?v=3zYiaUyDlpQ  ayna kapama modülü

Ayrıca Cam Modülü için almış olduğum ürünün linki aşağıdadadır.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Power-window-roll-up-closer-4-windows-closing-and-opening-by-remote-for-Toyota/1810383506.html?recommendVersion=1
ayna modulünün linkini de paylaşabilir misiniz. bir de kaç günde ulaştı elinize?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 20, 2015, 20:52:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 11200
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 20, 2015, 21:14:25 »
ayna modulünün linkini de paylaşabilir misiniz. bir de kaç günde ulaştı elinize?

Merhaba Aşağıdaki link üzerinden aldım 25 gün içinde elimde oldu fakat hızlı olabilmesi için sizden ayna kapama tuşunun arkasındaki pin sayısını soracak ve resim isteyecek söküp resmini çekip satın aldıktan sonra satıcıya yazarsanız daha hızlı kargoya verebilir.

Ek olarak resimde benim aracıma ait soketi bulabilirsiniz 2014 advance d4d
(Kendi  kablonuzu sökebilmeniz için kapama tuşunun altında bulunan küçük cebi söküp arka tarafa elinizi geçirerek söketin olduğu bölgeye ulaşıp itirdiğinizde soket tırnaklarından çıkıyor ve önden soketi çekerek çıkarabilirsiniz.)

http://www.aliexpress.com/item/Car-auto-side-mirror-folding-kit-12V-for-Toyota-Reiz-Corolla-Highlander-Camry-RAV4-Yaris-AURIS/1759133049.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 20, 2015, 21:19:42 »
Merhaba Arkadaşlar,

Bu lafın üzerine ek olarak aksesuarları paylaşmak istedim  :) ::)
mesut bey fotonun yarisi gorundugu icin cok anlayamadim ama..fiyati nedir ve nerde monte ettirdiniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 20, 2015, 21:23:28 »
Hayır yurtta sakin sakin oturuyorum ben , gördükçe stres yapıyorum ama :P
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 20, 2015, 21:26:27 »
mesut bey fotonun yarisi gorundugu icin cok anlayamadim ama..fiyati nedir ve nerde monte ettirdiniz ?

Modüllerin her ikisininde montajını kendim yaptım. Sadece kapı basamağını elektrikçide yaptırdım 40 tl verdim.
Ayrıca hangi resimin yarım çıktığını ilettiğinizi anlayamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mart 20, 2015, 21:34:34 »
Çok iyi bir basamak su geçirmez özelliği mevcut full kapalı eski aracımda su aldığından basamaklar çöp olmuştu şuan kış aylarında olduğumuzdan sorun olmadığını ve nemlenme gibi bir sorunda olmuyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)

bu sekilde eksik yarım gozukuyo bende :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2015, 21:36:10 »
Resimlere tıklayın, tam yüklenmemiş galiba. Wifi de sıkıntı olabilir bi kapatıp açın wifi yi
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mart 20, 2015, 21:41:13 »
kaaannnn :) saka yapiyorum de nolur..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 20, 2015, 22:06:01 »
kaaannnn :) saka yapiyorum de nolur..
Emrah bu iki parça benim kafama yattı. Ne dersin getirtip taktıralım mı? İkisi 62 Dolar.165 TL civarı bir şey olur.Yaptıracak birini buluruz herhalde.
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 8
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 20, 2015, 22:13:06 »
Bende de 2014 auris var çok şaşırıyorum aynı yıl üretilen corollada 4 cam auto değil üstelik ışık yok düğmelerde.Ama bizim aurisler hem ışıklı hem de 4 cam auto.Capon mühendislerin kafaları baya karışmış.Bu arada bu modülün aurise uyumlusu varsa parasını sormuyorum bile hemen alırım..2005 model volvo s40 la arakadaşımın camları uzaktan kapatıp açarak bana hava atmasından sıkıldım..Hele bide şu panaromik tavanı kapatsa tadından yenmez.
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 20, 2015, 23:43:52 »
Merhaba Aşağıdaki link üzerinden aldım 25 gün içinde elimde oldu fakat hızlı olabilmesi için sizden ayna kapama tuşunun arkasındaki pin sayısını soracak ve resim isteyecek söküp resmini çekip satın aldıktan sonra satıcıya yazarsanız daha hızlı kargoya verebilir.

(Kendi  kablonuzu sökebilmeniz için kapama tuşunun altında bulunan küçük cebi söküp arka tarafa elinizi geçirerek söketin olduğu bölgeye ulaşıp itirdiğinizde soket tırnaklarından çıkıyor ve önden soketi çekerek çıkarabilirsiniz.)

http://www.aliexpress.com/item/Car-auto-side-mirror-folding-kit-12V-for-Toyota-Reiz-Corolla-Highlander-Camry-RAV4-Yaris-AURIS/1759133049.html
teşekkürler aynı aracın 2015 modeli var sizin resimleri kullansam sıkıntı olmaz sanırım. takarken kesme biçme oluyor mu? yoksa soketleri yerleştirince olay bitiyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mart 21, 2015, 10:22:16 »
Bende de 2014 auris var çok şaşırıyorum aynı yıl üretilen corollada 4 cam auto değil üstelik ışık yok düğmelerde.Ama bizim aurisler hem ışıklı hem de 4 cam auto.Capon mühendislerin kafaları baya karışmış.Bu arada bu modülün aurise uyumlusu varsa parasını sormuyorum bile hemen alırım..2005 model volvo s40 la arakadaşımın camları uzaktan kapatıp açarak bana hava atmasından sıkıldım..Hele bide şu panaromik tavanı kapatsa tadından yenmez.

Merhaba Yasin Bey,

Sizin aracınız içinde uyumlu modüldür sadece satın alırken satıcıya aracınızın modelini belirtmeniz durumunda ve soket girişlerinin resmini göndermeniz durumunda size uygun olanı göndermektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 2500
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 23, 2015, 15:39:54 »

Mesut Bey iyi günler. Benim araba da senin arabanla aynı. Sadece 2015 model. Size 2 soru sormak istiyorum.

1. Sizin verdiğiniz dişi ve erkek giriş fotoğraflarını gönderirsem sorun olur mu? (Çünkü aynı satıcıdan ürünü satın aldım, fakat sizinde belirttiğiniz gibi benden resim istedi. "Eğer aracınızın ayna konnektörü fotoğraf çekmek olabilir? Ben konnektörünü onaylamak istiyorum" Bu şekilde. Ben emin olamadığım için siparişi iptal etmiştim.)

2. Cam modülü için de fotoğraf istiyor mu?
2015 Yeni Corolla Dizel 1.4 D-4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 23, 2015, 15:57:40 »
Mesut Bey iyi günler. Benim araba da senin arabanla aynı. Sadece 2015 model. Size 2 soru sormak istiyorum.

1. Sizin verdiğiniz dişi ve erkek giriş fotoğraflarını gönderirsem sorun olur mu? (Çünkü aynı satıcıdan ürünü satın aldım, fakat sizinde belirttiğiniz gibi benden resim istedi. "Eğer aracınızın ayna konnektörü fotoğraf çekmek olabilir? Ben konnektörünü onaylamak istiyorum" Bu şekilde. Ben emin olamadığım için siparişi iptal etmiştim.)

Merhaba Hüsamettin Bey,

Problem olmayacaktır. 2014'ün 9 ayında aldığım arac farklılık olduğunu düşünmüyorum eski kasada 9 pinliydi yeni kasada 11 pinli yaptılar.Yinede emin olmak için söküp kontrol etmenizi öneririm altta bulunan cebi çıkarıp elinizle arka bölgeden tuşu ittirip çıkarıp kontrol edebilirsiniz.Kesme işlemi yapmıyorsunuz sadece 2 kabloyu gönderilen klipslerle montajlıyorsunuz.

Cam modülü için ise sadece model soruyorlar soket sistemi sabit direk kargoluyorlar soracakları soru aracınızın modeli paket donanımı ve hangi cam auto olduğudur bunlara cevap vermeniz durumunda ürün kargoya teslim ediliyor ve kesme biçme işlemi olmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 23, 2015, 17:46:07 »

eğer kontrol ederseniz resimdekilerle aynı olup olmadığını burada paylaşır mısınız?

Mesaj Birleştirildi: Mart 23, 2015, 22:06:58

an itibarıyle iki ürünün de siparişini verdim. buradaki resimleri gönderdim inşallah sıkıntı olmaz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 2500
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 23, 2015, 22:30:32 »
eğer kontrol ederseniz resimdekilerle aynı olup olmadığını burada paylaşır mısınız?

an itibarıyle iki ürünün de siparişini verdim. buradaki resimleri gönderdim inşallah sıkıntı olmaz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Esat bey iyi akşamlar. Ben açıp bakmadım ama serviste takılan modüle bakmış ve 11 girişli olduğunu görmüştüm. 175 TL demişlerdi. Mesut beyin verdiği fotoğraflara göre ben de sipariş vereceğim. Şimdiden hayırlı olsun.
2015 Yeni Corolla Dizel 1.4 D-4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 24, 2015, 09:19:27 »
Esat bey iyi akşamlar. Ben açıp bakmadım ama serviste takılan modüle bakmış ve 11 girişli olduğunu görmüştüm. 175 TL demişlerdi. Mesut beyin verdiği fotoğraflara göre ben de sipariş vereceğim. Şimdiden hayırlı olsun.
sağolun. İnşaalah sıkıntı çıkmaz.  Servis çok pahalı bir de bu ürün hem açıp hem kapattığı için tercih ettim. Ayna ve cam modülü 140 tl ye geldi. Takma işini de kendim halledebilirsem. Çok iyi olacak. Buraya sonucu yazarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 24, 2015, 13:19:56 »

Hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle montaj aşamasında yardımcı olabilceğim bişi olursa olaşmanız yeterli :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 24, 2015, 13:36:48 »
Hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle montaj aşamasında yardımcı olabilceğim bişi olursa olaşmanız yeterli :)
çok teşekkür ederim. şimdiden başınızı ağrıtmaya başlayayım o zaman  :islik:
Ayna modülünü takmak için sadece düğmenin altındaki küçük gözü çıkartmak yeterli oluyor mu? yoksa tetik almak için kapıyı da sökmek mi gerekiyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 24, 2015, 13:41:39 »
çok teşekkür ederim. şimdiden başınızı ağrıtmaya başlayayım o zaman  :islik:
Ayna modülünü takmak için sadece düğmenin altındaki küçük gözü çıkartmak yeterli oluyor mu? yoksa tetik almak için kapıyı da sökmek mi gerekiyor?

Merhaba Esat tetik almak için modülün yanında gelen 2 tane sıkıştırma aparatı gelicek bunlar içinde sol tarafta ayak dayamanın yanında bulunan kapağı çıkardığında merkezi kilit ve kontak kablolarını görüyorsun şuanda şirkette olduğumdan resim koyamıyorum müsait zamanda resim çeker ve kablo renklerini iletirim.