Gönderen Konu: Uzaktan cam açma modülü  (Okunma sayısı 25597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
Ynt: Uzaktan cam açma modülü
« Yanıtla #120 : Ekim 28, 2015, 15:25:32 »
Ayna modülü için bozuk para gözünü söktüm, karşımda gördüğüm 3 tane soket var acaba bu soketlerden mi bahsediyorsunuz.  Yoksa bu soketi ayna kontrol düğmesinin arka taradındamı aramalıyım.
ayna kontrol düğmesinin arkasına takılı olan soketi söküp onun yerine takacaksınız. Ayna kontrolden Söktüğünüz soketi de modüle takın. Sonra kablo eklerini yapacaksınız.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ekim 28, 2015, 15:25:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #121 : Ekim 28, 2015, 18:03:33 »
Esat Bey şimdi anladım teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #122 : Ekim 28, 2015, 23:19:58 »
Esat Bey şimdi anladım teşekkür ederim.
rica ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Şubat 01, 2016, 09:34:31 »
Arkadaşlar ben bu ürünü taktırdım, gerçekten kapıları kilitleyince açık cam kaldı mı acaba derdiniz olmuyor. Yalnız bir şey dikkatimi çekti, kapalı olan yolcu camında yine yanlışlıkla kapatma düğmesine bastım bu sefer cam açılmaya başladı, bilmem anlatabildim mi? Aynı sorunu yaşayan var mı? Acaba benim modül mü arızalı bilemedim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Şubat 01, 2016, 12:36:45 »
Arkadaşlar ben bu ürünü taktırdım, gerçekten kapıları kilitleyince açık cam kaldı mı acaba derdiniz olmuyor. Yalnız bir şey dikkatimi çekti, kapalı olan yolcu camında yine yanlışlıkla kapatma düğmesine bastım bu sefer cam açılmaya başladı, bilmem anlatabildim mi? Aynı sorunu yaşayan var mı? Acaba benim modül mü arızalı bilemedim..
hangi modulü aldınız bilmiyorum ama benimkinde böyle bir durum yok. Cam açmak için benim 6 kez aç-kapa yapmam gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Şubat 01, 2016, 13:14:09 »
hangi modulü aldınız bilmiyorum ama benimkinde böyle bir durum yok. Cam açmak için benim 6 kez aç-kapa yapmam gerek.

http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Power-window-roll-up-closer-4-windows-closing-and-opening-by-remote-for-Toyota/1810383506.html linkteki ürünü aldım.

Camlar kapalı iken araç içindeki cam düğmelerinden (uzaktan kumandayı kullanmaksızın) kapatma yönüne bastığımda bu sefer cam açılmaya başlıyor, bilmem anlatabildim mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Şubat 01, 2016, 16:27:46 »
http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Power-window-roll-up-closer-4-windows-closing-and-opening-by-remote-for-Toyota/1810383506.html linkteki ürünü aldım.

Camlar kapalı iken araç içindeki cam düğmelerinden (uzaktan kumandayı kullanmaksızın) kapatma yönüne bastığımda bu sefer cam açılmaya başlıyor, bilmem anlatabildim mi?
bende de bazen açıkken küçük hareketlerle kısa hareket ettirmeye çalıştığımda kapatmaya çalışıyorsam açılmaya, açmaya çalışıyorsam kapanmaya başlıyor. Ama sizin dediğiniz olayı hiç yaşamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Şubat 01, 2016, 18:00:18 »
2014 model corolla aliyoruz hic bi ek özelliği yok şaka gibi çok sinir bozucu hic müşteri memnuniyetini dikkate almiyolar çoğu markada modul olmadan bütün özellikleri cam kapama ayna kapama vs. gibi özellikler aciliyo bizimkisi modulle oluyo ki oda bazen sorunlu oluyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 108 kere teşekkür etti
« Yanıtla #128 : Şubat 01, 2016, 18:54:09 »
2014 model corolla aliyoruz hic bi ek özelliği yok şaka gibi çok sinir bozucu hic müşteri memnuniyetini dikkate almiyolar çoğu markada modul olmadan bütün özellikleri cam kapama ayna kapama vs. gibi özellikler aciliyo bizimkisi modulle oluyo ki oda bazen sorunlu oluyo
maalesef öyle. Aurisin bu konularda nispeten iyi olduğu söyleniyor ama hiç kullanmadım.