0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz alıştık artık. Nereye olsa basıp gidiyoruz. +Buluşma var.-Ha tamam, nerede, ne zaman ? Kısmet olursa görüşürüz.
yapıştırın gelin o zaman
yapıştır benim muayene bitti c.tesi randevum var metrobüs varmı edirneye
Ah ah, mazi gözümde canlandı. 2011 ve 2012 yıllarında Lüleburgaz'a az mı gelmedim. Ayda bir veya iki ayda bir giderdim mutlaka. Cumartesi gidip bırakır İstanbula dönerdim. Pazar günü almaya giderdim. Yolu ezberlemiştim, yolun virajını, yamasını ezberlemiştim. O kırmızı Renault Symbol arabamın dili olsa da konuşsa. Hatta bir kere ramazan bayramı arefesiydi ve dönüyorum, iftara yetişmek için bastım resmen. Yol boyunca anlayın işte Allah ne verdiyse. Ağustos ayı hatta 2012 yılı. Arabanın yan tarafından siyah bir şey fırladı gitti. Durmadım yolda, dedim kesin rüzgardan cam fitili uçtu. Eve geldim ve baktım ki ön camın yan fitili uçmuş. Siyah bant yapıştırdım oraya bayram bitince yeni fitil aldım.Söz vermeyeyim, ve 2013 Mart ayından beri ben o tarafa kati suretle geçmiyorum. Bana bazı istemediğim günleri hatırlatıyor. Gelebilirsem gelirim. Gelemezsem gelemem zaten. Gerçi zaman var ama bakalım. Kafanızı şişirdim özür dilerim. Ama istikamet Edirne olunca ve TEM kullanacaksan o yoldan %10000 + %100000 geçeceksin. Seviyorum hepinizi.
Seni de gormek isteriz burak abi[emoji6] Çorlu ekibi olarak bulusmada hazir bulunuruz tolga abi.[emoji41]
Aynen 2 kişiyiz ama Emre
Kesin zaman yavas yavas belirlenir bence erhan abi.[emoji4]
gelenler gelmeyenler?
Ben gelmiyorum İnşallah tez zamanda yersiniz ciğerlerinizi
Konuyu güncel tutmak faydalı,