0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
22-23 mayıs gibi yazılmıştı daha önce.Sanırım 22 mayıs cmt günü Auto show var, pazar günü de edirne yaparız denildi..Ben takipteyim gelmeyi çok istiyorum. Kadir'in dediği gibi çıkışta bir yerde buluşup konvoy gitmek daha güzel olur..
Daha erken olur mu diye yazdım Bülent Abi 24 Mayıs'da uygun. Neticede bir pazarımız var ve dostlarla keyifli bir zaman için yeterli. Konvoy halinde gitmeyi çok isterim. Hem reklam açısından hemde çok karizma oluyor.
Tabiiki daha erkende ayarlanırsa olabilir kadir'cim, ben hem takipteyim hem de uymaya çalışırım. zaten pazar günü olsun çünkü cumartesi çalışan arkadaşlar vargelemiyorlar,kalabalık olsak muhabbet ve kaynaşma açısından daha iyi olur.. Zaten aileler de gelecek galiba eşler,çocuklar daha güzel olur gibi
@Bülent Sertkol (1829) Trenle mi gitmiştiniz Bülent? bu arada çok şeker kızın var, Allah bağışlasın.
@Hakan Öztürk (3676) Edirne gezimizden Nisan 2013
Abi MAŞALLAH ne kadar tatlı bir kızın var Tabi sizler daha önce gezdiğiniz için ağırdan alıyorsunuz biz gezemedik
Sağol kadir'cim Yok ben ağırdan almıyorum fakat senin de dediğin gibi ayarlayıp kaçalım mesela 3 mayıs bizim düğünler başlıyor Ben her zaman gidiyorum edirne'ye memleketim zaten fakat dostlarla toplanıp gitmek isterim,daha güzel oluyor
Bu kadar kisa zamanda organizasyon olması çok zor gibi.
Deneyebilir miyiz Ahmet Abi ?
Denene bilir tabiki,Çoğunluk isterse de neden olmasın.Ama ben 1 ayda 2 İstanbul 1 Edirne kaldıramam.Sonuçta otoshow için geleceğim, ondan 1 veya 2 hafta sonrada LPG fuarı var. Ona da katılmayı planliyorum. Kısaca tamamen duygusal. Bu arada Edirne aileli mi planlanıyor?Bu arada organizasyon sadece bana bağlı olmamalı. Çoğunluk önemli.
Fuar tarihleri nasıl Ahmet Abi.Aileli olmasından yanayım bende. Güneş güzel yüzünü biraz gösterse gezmek için yeterli olur diye düşünüyorum