0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle hep bir yanlış var hemen düzeltelim ) tüyap fuar alanı malesef beylikdüzü değil büyükçekmece bölgesinde sürekli görev yazıldığı için oradan biliyorm ) ben iş icabı büyük ihtimalle fuar alanında görevli olurum.. orada mutlaka görüşürüz... edirne işine bir edirneli olarak ben varım ailelerle olabilir bireysel de olabilir.. sadece belirlediğimiz o gün işim ve görevim olmasın (( her türlü katılmayı isterim... her şeyin hayırlısı .. olmadı rapor alırız:))Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2015, 22:52:54Erhan Balcı bizde seni fuara bekliyoruz o zaman ne zaman istersen bize uyar ev sahibiyiz ne de olasa
edirne den geleceksen otobandan basıyorsun... kumburgazdan çıkış yapıyorsun ... oradan e-5 çıkıyosun hiç sapmadan dümdüz devam ediyorsun büyükçekmece desin ordan öteye biz varız zaten 200 km bir mesafe .. beylikdüzü metrobüs son durakta fuar merkezi...
Evet arkadaşlar mayıs 3 bizim düğünler başlıyor. Mayıs veya haziran ayı için yavaş yavaş planı yapalım isterseniz.Çoğunluk ne derse uymaya çalışırım,ahmet 24 mayıs için uygun olabilir demişti.Hem çoğunluk sağlamalıyız hem de duygusal olarak herkese uymalı dostlar.
fuara gitcekler hafta sonu ise arabayi beylikduzune biraksin metrobusle gitsin benim bi işim yok gidicem fuar gunu ora kilit olur otoparklar parali