0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abi yeni fark ettim desem se söyleyince ekranın sağına soluna baktım daha yeni fark ettim orda teşekkür ikonu olduğunu cahillik zor zanaat Dizel işini iyiden iyiye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Dizel işini iyiden iyiye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşlar 2006 model 89 binde terra sedan benzinli Corolla aracım var arabamdan memnunum fakat yakıt fiyatları ve büyük şehirdeki trafik durumu göz önüne alınınca yakıt konusu biraz sıkıntı oluyor .Mevcut aracımı satıp 1.4 d4d dize motorlardan almak istiyotum.Öyle aşırı hızlarla işim yok genel kullanıcı yorumları performansın tatminkar olduğunu söylüyor .Bu kapsamda kardeşimin iş arkadaşında 2007 model sol d4d hb bir araç var 128 bin de imiş 26-27 bin civarı bir para istiyormuş kardeşim dediğine göre sağlam bir temizlik ve ufak tefek lokal boyalar gerekiyor diyor ondan sonra rahat rahat binersin diyor motoru gayet iyi sessiz ve seri diyor .Bilmiyorum bu konuda biraz kararsızım bu km de dizel alınır mı alınırsa ileriki tarihlerde başımı ağrıtır mı .Şimdiden şunu belirteyim LPG işine hiç girmek istemiyorum daha önce çok başım ağrıdı aracın fabrikasyon yakıt sistemi ne ise onu kullanmayı tercih ediyorum.3 yıldır benzinli araca biniyorum şu kadarını söyleyim bakım dışında sanayiye hiç uğramadım