0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 şeritli TEM otoyolunda, tamamen akıcı bir trafikte, en sağ şeritte 80-90 km/saat hızla, güzel güzel sakince ve mutluca giderken, arkanızdan hızla gelip dibinize yapışan ve uzun süre selektör yapıp sonra solunuzdan basıp giden canlıya ne ad verilir?Not: Sizin de milyonluk sorularınızı duyalım
felsefemdir. şehir içi arkama adam yapışırsa inadına yavaşlarım o gereksiz mahluku uyuz etmek için.otobanda en sol şeritte adamı solluyorsam yani normal hızda solluyorsam arkamdaki selektör yapıyorsa yine yavaşlar ve yavaş sollarım, arkamdaki 1 piksellik beyni olan canlıyı uyuz ederim
Minibüs şoförleri, neden otobüs duraklarında durup, minibüsle seyahat etmek istemeyen insanların yüzüne bakıp bakıp hiç durmadan korna çalarlar? "Aman kafa şişirdi bineyim de sussun" diye düşüneceklerini mi sanıyorlar acaba?
Yogun Bakimda bypass ameliyati yaptigimiz ancak kanamasini bir turlu durduramadigimiz bir hastanin yakinina "Hastaniz icin bize Acilen Taze Kan Lazim" dedikten sonra belindeki silahi cikartip,mermiyi silahin agzina verdikten sonra bana dogru donup "Hocamm Taze Kani Nereye dokucez,soyle hemen dokeyimm" diyen insansi canliya ne ad verilir?Edit:Saka filan yaptigimi sanmayin bu olay benim basima gelmistir!
Hergün ankara kırıkkale arası yol yaptığım için çok başıma geliyor aynısını yapıyorum
o yolu bilen biri olarak abi uzun yaşa diyorum...
O yoln2 şeritli çok yoğun ve kamyonlar çok fazla olduğundan en mantıklısı trafik hızına uymak. Düzgünce hızlı gitmek isteyenlerin hızını engellemeye gerek yok sonuçta. ama tehlikeli şekilde dibine girenlerin yol vermeye mümkün olmadığını görmesine rağmen selektör yapıp duranlar hakediyor.
Hasanoğlanı geçince yokuşun başında orta refüjde otobüsün üstüme kırması sonucu oluşan lastik izlerim duruyor hala arkadan birisi gelse vursa karşı şeritteyim ya da benim yerinde acemi birisi olsa karşı şerite yine geçmişti. Daha bunun gibi 4-5 olayım daha var 3 ü dediğim hasanoğlanı geçince. Türkiyede gezmediğim yer neredeyse yok diyebilirim Türkiyenin en tehlikeli yolu kırıkkale ankara arası da diyebilirim. Eğitim için zayi gitmeden Allahın izniyle bitir okul inşallah. Ben zaten yol boşsa solu boşa işgal etmem. Soldan gidiyorsam da sağım doludur bilinçsizce selektör atmaya gerek yok. Bazen arkamda sağım dolu olduğu halde tır kamyon yol istiyor (hızı sevmem) frene dokunuyorum fren lambalarım yanıyor ama fren yapmıyor arkamdaki ağır vasıtanın fren yapmasını aynadan izleyin çok eğlenceli oluyor
Seçkin sıkıştırmalar için ön cama bir kamera şart valla. Kendisi fren yapmamak için karşıdakinin hayatını tehlikeye atıyor şerefsizler. Trafik bunlardan temizlenmeli. Aynı durumu Kayseri-Kırşehir yolu üstünde Kayseri çıkışında Mermerler seyahat sayesinde yaşadım. Orta refüjdeki boşluğa düştü tekerler nasıl kurtardım bilmiyorum. Adama küfür edercesine korna çalınca da çok konuşma tarzında hareket yaptı şerefsiz, çok pis kızmıştım, içinde yolcular olmasa ve eşim ile annem olmasa başka şeyler olurdu da... İşin daha da vahimi bu durumu plakası saatine kadar Mermerler seyahata mail attım, ama özür mahiyetinde ya da uyaracağız şoför arkadaşı gibisinden geri dönüş bile yapmadılar. Allahlarından bulsunlar şerefsizler.