Gönderen Konu: 1 milyonluk sorular  (Okunma sayısı 3547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
1 milyonluk sorular
« : Mart 05, 2015, 14:55:18 »
4 şeritli TEM otoyolunda, tamamen akıcı bir trafikte, en sağ şeritte 80-90 km/saat hızla, güzel güzel sakince ve mutluca giderken, arkanızdan hızla gelip dibinize yapışan ve uzun süre selektör yapıp sonra solunuzdan basıp giden, hatta yanınızdan geçerken dönüp size küfür edercesine bir bakış atan canlıya ne ad verilir?

Not: Sizin de milyonluk sorularınızı duyalım :)
'93 W124 M111

Toyota Club Türkiye

1 milyonluk sorular
« : Mart 05, 2015, 14:55:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Ynt: 1 milyonluk sorular
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2015, 14:58:06 »
4 şeritli TEM otoyolunda, tamamen akıcı bir trafikte, en sağ şeritte 80-90 km/saat hızla, güzel güzel sakince ve mutluca giderken, arkanızdan hızla gelip dibinize yapışan ve uzun süre selektör yapıp sonra solunuzdan basıp giden canlıya ne ad verilir?

Not: Sizin de milyonluk sorularınızı duyalım :)

felsefemdir. şehir içi arkama adam yapışırsa inadına yavaşlarım o gereksiz mahluku uyuz etmek için.
otobanda en sol şeritte adamı solluyorsam yani normal hızda solluyorsam arkamdaki selektör yapıyorsa yine yavaşlar ve yavaş sollarım, arkamdaki 1 piksellik beyni olan canlıyı uyuz ederim
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2015, 14:59:29 »
Yogun Bakimda bypass ameliyati yaptigimiz ancak kanamasini bir turlu durduramadigimiz bir hastanin yakinina "Hastaniz icin bize Acilen Taze Kan Lazim" dedikten sonra belindeki silahi cikartip,mermiyi silahin agzina verdikten sonra bana dogru donup "Hocamm Taze Kani Nereye dokucez,soyle hemen dokeyimm" diyen insansi canliya ne ad verilir?

Edit:Saka filan yaptigimi sanmayin bu olay benim basima gelmistir!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2015, 15:01:19 »
felsefemdir. şehir içi arkama adam yapışırsa inadına yavaşlarım o gereksiz mahluku uyuz etmek için.
otobanda en sol şeritte adamı solluyorsam yani normal hızda solluyorsam arkamdaki selektör yapıyorsa yine yavaşlar ve yavaş sollarım, arkamdaki 1 piksellik beyni olan canlıyı uyuz ederim

Çok güzel bir mantık :) durumunuzdan anlıyorsa zaten selektör yapmaz, yapıyorsa vardır bir sıkıntısı :D ben o yüzden istanbul çevresi trafiğine girersem sol şerite çıktığımda sinyali açık bırakıyorum, kaplamıcam şeridi diye. Ama gerçekten gereksiz işgal edenler ve inadına bom boş yolda sol şeridi kaplayanlar varken...
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2015, 16:42:12 »
bu tür cibiliyetsizlerle uğraşmaya gelmez, trafikde çokca görüyoruz...

tek yönlü devam eden dik rampada ters yönden gelen ticari taksiye 100-150 metre önceden yol vermesi için sellektör yapılmasına rağmen,

aracını iyice sağa yanaştıramayarak senin yokuşda durmana neden olan ve camı açarak geçemedin mi hocam diyen kişiye ne denir?

benim attığım 3 saniyelik bakışın adı nedir?

(ticarilerin hepsi değil ama bu kişinin istisna olduğunu düşünüyorum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2015, 22:00:24 »
Aracı park ettiğim yerin arkasına kendiside ratgele park edip duvarla kendi aracının arasındaki 1.5 metrelik mesafeyi gösterip gösterip hocam geçmezmi diyen. Sol şeridi kapatıp hızla akan trafikte devriye atan ekip otosu gibi 20.30 km hızla gidenlere ne demeli?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2015, 23:30:32 »
 Abi sizin soruların hepsine PaSSSS  +   PESSSS!!
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 05, 2015, 23:44:05 »
En sağdan seyrederken hemen solumdaki aracin az ilerdeki sağa dönüşten dönmek adına üstüme kırıp ve son anda ben frenleyip kurtarınca dönmekten vazgeçip düz devam edip sonra da hatalı olan benmișim gibi ilerdeki ışıktan ben onun solundan kalkarken ortada refüjü olmayan çift yönlü şehir içi yolda beni karşı şeritte ışıkta beklemekte olan araca doğru sıkıştırana selam olsun..
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 06, 2015, 00:14:56 »
Zaman zaman galericiler sitesinde çalışıyorum, araç satışlarına ; ister istemez kulak misafiri oluyorum. bu araba hatasız demekten başka laf bilmiyorlar. yeni  arabayada aynısını diyorlar eski arabayada.
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2015, 08:36:35 »
aslında bu sorunun cevabını can yücel vermişti zamanında; Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz; lan bu kadar ........... ................. nasıl anlatayım küfürsüz?"   diye

Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2015, 11:06:08 »
Minibüs şoförleri, neden otobüs duraklarında durup, minibüsle seyahat etmek istemeyen insanların yüzüne bakıp bakıp hiç durmadan korna çalarlar? "Aman kafa şişirdi bineyim de sussun" diye düşüneceklerini mi sanıyorlar acaba?
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 06, 2015, 12:12:34 »
Kim ne der bilmiyorum ben kısaca onun bunun çocuğu diyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 06, 2015, 21:59:19 »
Minibüs şoförleri, neden otobüs duraklarında durup, minibüsle seyahat etmek istemeyen insanların yüzüne bakıp bakıp hiç durmadan korna çalarlar? "Aman kafa şişirdi bineyim de sussun" diye düşüneceklerini mi sanıyorlar acaba?
Hahahaha aynen abi aynen :D :D Biranda tüm şoförler gözümün önüne geldi :D
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 06, 2015, 22:17:29 »

Hergün ankara kırıkkale arası yol yaptığım için çok başıma geliyor aynısını yapıyorum
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 06, 2015, 22:29:14 »
Yogun Bakimda bypass ameliyati yaptigimiz ancak kanamasini bir turlu durduramadigimiz bir hastanin yakinina "Hastaniz icin bize Acilen Taze Kan Lazim" dedikten sonra belindeki silahi cikartip,mermiyi silahin agzina verdikten sonra bana dogru donup "Hocamm Taze Kani Nereye dokucez,soyle hemen dokeyimm" diyen insansi canliya ne ad verilir?

Edit:Saka filan yaptigimi sanmayin bu olay benim basima gelmistir!

İleride biz nelerle karşılaşıcaz çok merak ediyorum hocam :(
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
« Yanıtla #15 : Mart 06, 2015, 22:52:52 »
Hergün ankara kırıkkale arası yol yaptığım için çok başıma geliyor aynısını yapıyorum

O yoln2 şeritli çok yoğun ve kamyonlar çok fazla olduğundan en mantıklısı trafik hızına uymak. Düzgünce hızlı gitmek isteyenlerin hızını engellemeye gerek yok sonuçta. ama tehlikeli şekilde dibine girenlerin yol vermeye mümkün olmadığını görmesine rağmen selektör yapıp duranlar hakediyor.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 37000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2015, 23:19:41 »

o yolu bilen biri olarak abi uzun yaşa diyorum...
2014 Corolla Touch (navisiz :( ) 1,6 Manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 07, 2015, 00:07:42 »
o yolu bilen biri olarak abi uzun yaşa diyorum...
Hasanoğlanı geçince yokuşun başında orta refüjde otobüsün üstüme kırması sonucu oluşan lastik izlerim duruyor hala arkadan birisi gelse vursa karşı şeritteyim ya da benim yerinde acemi birisi olsa karşı şerite yine geçmişti. Daha bunun gibi 4-5 olayım daha var 3 ü dediğim hasanoğlanı geçince.

Türkiyede gezmediğim yer neredeyse yok diyebilirim Türkiyenin en tehlikeli yolu kırıkkale ankara arası da diyebilirim. Eğitim için zayi gitmeden Allahın izniyle bitir okul inşallah.
O yoln2 şeritli çok yoğun ve kamyonlar çok fazla olduğundan en mantıklısı trafik hızına uymak. Düzgünce hızlı gitmek isteyenlerin hızını engellemeye gerek yok sonuçta. ama tehlikeli şekilde dibine girenlerin yol vermeye mümkün olmadığını görmesine rağmen selektör yapıp duranlar hakediyor.
Ben zaten yol boşsa solu boşa işgal etmem. Soldan gidiyorsam da sağım doludur bilinçsizce selektör atmaya gerek yok. Bazen arkamda sağım dolu olduğu halde tır kamyon yol istiyor (hızı sevmem) frene dokunuyorum fren lambalarım yanıyor ama fren yapmıyor arkamdaki ağır vasıtanın fren yapmasını aynadan izleyin çok eğlenceli oluyor :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2015, 00:31:39 »
Hasanoğlanı geçince yokuşun başında orta refüjde otobüsün üstüme kırması sonucu oluşan lastik izlerim duruyor hala arkadan birisi gelse vursa karşı şeritteyim ya da benim yerinde acemi birisi olsa karşı şerite yine geçmişti. Daha bunun gibi 4-5 olayım daha var 3 ü dediğim hasanoğlanı geçince.

Türkiyede gezmediğim yer neredeyse yok diyebilirim Türkiyenin en tehlikeli yolu kırıkkale ankara arası da diyebilirim. Eğitim için zayi gitmeden Allahın izniyle bitir okul inşallah. Ben zaten yol boşsa solu boşa işgal etmem. Soldan gidiyorsam da sağım doludur bilinçsizce selektör atmaya gerek yok. Bazen arkamda sağım dolu olduğu halde tır kamyon yol istiyor (hızı sevmem) frene dokunuyorum fren lambalarım yanıyor ama fren yapmıyor arkamdaki ağır vasıtanın fren yapmasını aynadan izleyin çok eğlenceli oluyor :)

Seçkin sıkıştırmalar için ön cama bir kamera şart valla. Kendisi fren yapmamak için karşıdakinin hayatını tehlikeye atıyor şerefsizler. Trafik bunlardan temizlenmeli.
Aynı durumu Kayseri-Kırşehir yolu üstünde Kayseri çıkışında Mermerler seyahat sayesinde yaşadım. Orta refüjdeki boşluğa düştü tekerler nasıl kurtardım bilmiyorum. Adama küfür edercesine korna çalınca da çok konuşma tarzında hareket yaptı şerefsiz, çok pis kızmıştım, içinde yolcular olmasa ve eşim ile annem olmasa başka şeyler olurdu da... İşin daha da vahimi bu durumu plakası saatine kadar Mermerler seyahata mail attım, ama özür mahiyetinde ya da uyaracağız şoför arkadaşı gibisinden geri dönüş bile yapmadılar. Allahlarından bulsunlar şerefsizler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 08, 2015, 00:24:10 »
Seçkin sıkıştırmalar için ön cama bir kamera şart valla. Kendisi fren yapmamak için karşıdakinin hayatını tehlikeye atıyor şerefsizler. Trafik bunlardan temizlenmeli.
Aynı durumu Kayseri-Kırşehir yolu üstünde Kayseri çıkışında Mermerler seyahat sayesinde yaşadım. Orta refüjdeki boşluğa düştü tekerler nasıl kurtardım bilmiyorum. Adama küfür edercesine korna çalınca da çok konuşma tarzında hareket yaptı şerefsiz, çok pis kızmıştım, içinde yolcular olmasa ve eşim ile annem olmasa başka şeyler olurdu da... İşin daha da vahimi bu durumu plakası saatine kadar Mermerler seyahata mail attım, ama özür mahiyetinde ya da uyaracağız şoför arkadaşı gibisinden geri dönüş bile yapmadılar. Allahlarından bulsunlar şerefsizler.
Beni de ŞANAL KIRŞEHİR adlı firma sıkıştırdı sahibi arkadaşımmış birkaç ay sonra öğrendim ve söyledim gerekeni yapcaz dediler. Araç içi kamera almak şart o yolda en kötü ayda 1 kere o da en kötü size video izletirim. Gerçekten hayatım pamuk ipliğine bağlı çok tehlikeli bir yol.
2011 Auris Sport