Gönderen Konu: 1 milyonluk sorular  (Okunma sayısı 3606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: 1 milyonluk sorular
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2015, 02:09:21 »
Aracını Sıkıştıran Otobüse Dersini Veren Ankaralı…: http://youtu.be/rSXGzctZ7fM izlediniz mi bilmiyorum  kadında ne cesaret varmış. Şöförü kedinin fareyle oynaması gibi oynamış. Heleki kadında emanet yokmuş!  Şöför yaptığı için farkında değil o kadar insan taşıyor, üstüne magandalık derdinde güya kadını refüje çıkaracak.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 08, 2015, 02:09:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 08, 2015, 09:02:28 »
Aracını Sıkıştıran Otobüse Dersini Veren Ankaralı…: http://youtu.be/rSXGzctZ7fM izlediniz mi bilmiyorum  kadında ne cesaret varmış. Şöförü kedinin fareyle oynaması gibi oynamış. Heleki kadında emanet yokmuş!  Şöför yaptığı için farkında değil o kadar insan taşıyor, üstüne magandalık derdinde güya kadını refüje çıkaracak.
Çok yaparım ama teyze gibi magandalık yapmadım bu zamana kadar iyi cesaret varmış valla
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 08, 2015, 10:09:29 »
Yogun Bakimda bypass ameliyati yaptigimiz ancak kanamasini bir turlu durduramadigimiz bir hastanin yakinina "Hastaniz icin bize Acilen Taze Kan Lazim" dedikten sonra belindeki silahi cikartip,mermiyi silahin agzina verdikten sonra bana dogru donup "Hocamm Taze Kani Nereye dokucez,soyle hemen dokeyimm" diyen insansi canliya ne ad verilir?

Edit:Saka filan yaptigimi sanmayin bu olay benim basima gelmistir!
Yok artık Lebron James derim, başka da bir şey demem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2015, 14:19:28 »
Öküzün yavrusu yaptığı normal bir şeymiş gibi bir de dikleniyor. Büyükşehirlerin meydanlarında bunlardan bir-iki tanesini canlı canlı yakmadıkça adam olmayacaklar. Çok sert oldu ama maalesef yok başka çare.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 09, 2015, 13:52:25 »
Gülünüp geçilesi canlı derim...

İnsanlar sinir stresini ister istemez trafiğe kanalize ediyorlar maalesef.

Trafikte bu tip değil de, anlamsız aşırı makas, yada gerçekten trafiği tehlikeye atan canlı gördüğümde direkt polisi ararım, plakasını veririm.İstikametini tarif ederim.Çok değişik ve tehlikeli hareketler yapıyordu trafikte, ayık biri böyle hareket edemez şikayetinde bulunurum.Hiş şaşmaz, amaan gençlerdir eğleniyorlardır demem.Benim yerimde tecrübesiz eşim de oturuyor olabilir, bunlardan korkup ters bir hareket yapabilir, arkada çocuğum oturuyorda olabilir derim.Herkesten de bu duyarlılığı beklerim.

Ticarilere gelince.Trafikte en hoşgörülü davrandığım kesimdir.İstanbul trafiğinde sabahtan akşama canları çıkıyor adamların.Tabii ki başkasının hakkına/hayatına gasp etme hakları yok ama basit konularda korna bile çalmam.Yol onun olsun, geçsin, şeriti ihlal etsin.Beklerim.Tehlikeli durum yaratmadığı sürece şikayet etmem.

Bazı gerçekler de var tabii..

Geçen hafta Ankara'da bir iş arkadaşım trafikte tartışıyor, tartıştığı adam da aracından inip bizim arkadaşı "pompalı" ( evet pompalı ) tüfekle vuruyor.pompalı tüfekle adam mı vurulur trafikte?

Şimdi ne yapıcan abi ne diyeceksin bu canlıya?Oksijen israfı...

Mesaj Birleştirildi: Mart 09, 2015, 13:53:41
Yogun Bakimda bypass ameliyati yaptigimiz ancak kanamasini bir turlu durduramadigimiz bir hastanin yakinina "Hastaniz icin bize Acilen Taze Kan Lazim" dedikten sonra belindeki silahi cikartip,mermiyi silahin agzina verdikten sonra bana dogru donup "Hocamm Taze Kani Nereye dokucez,soyle hemen dokeyimm" diyen insansi canliya ne ad verilir?

Edit:Saka filan yaptigimi sanmayin bu olay benim basima gelmistir!

Bu tip olaylar meslek hayatındaki en üzüldüğüm tip olaylardır.Umarım tekrar yaşamazsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 09, 2015, 14:06:05 »
İleride biz nelerle karşılaşıcaz çok merak ediyorum hocam :(

Yasin sen mezun olduğunda moralini bozmak gibi olmasın ama emin ol hangi bölümde çalışırsan çalış en az bunun kadar kötü ve cahilce olaylara maruz kalıcaksınız.çünkü 2-3 günde bir tv lerde gazetelerde hedef gösteriliyoruz.

eski sağlık bakanı değilmiydi "10 milyar maaş veriyoruz hala doğuya göreve gitmiyorlar diyen"?
ee bunu duyan zar zor geçinen halk ne yapacak sana karşı?kibarmı davranacak?onlar olayların iç yüzünü değil sadece duyduğuna ve gördüğüne göre düşünmeye çalıştıkları için onlarıda bir yere kadar suçlayabilirsin malesef.

2005 yılından bu yana zaten yaşadığım iyi yada kötü her şeyi mesleki anlamda not tutuyorum.belki meslekte 40.yılı görmek kısmet olursa ileride bunları kitaplaştırıp yayınlamak istiyorum.daha bende çook var böyle olaylar...
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 10, 2015, 18:25:59 »
Yasin sen mezun olduğunda moralini bozmak gibi olmasın ama emin ol hangi bölümde çalışırsan çalış en az bunun kadar kötü ve cahilce olaylara maruz kalıcaksınız.çünkü 2-3 günde bir tv lerde gazetelerde hedef gösteriliyoruz.

eski sağlık bakanı değilmiydi "10 milyar maaş veriyoruz hala doğuya göreve gitmiyorlar diyen"?
ee bunu duyan zar zor geçinen halk ne yapacak sana karşı?kibarmı davranacak?onlar olayların iç yüzünü değil sadece duyduğuna ve gördüğüne göre düşünmeye çalıştıkları için onlarıda bir yere kadar suçlayabilirsin malesef.

2005 yılından bu yana zaten yaşadığım iyi yada kötü her şeyi mesleki anlamda not tutuyorum.belki meslekte 40.yılı görmek kısmet olursa ileride bunları kitaplaştırıp yayınlamak istiyorum.daha bende çook var böyle olaylar...
Ne desem boş. Ben ki 5-6 yaşından beri doktor olma hayaliyle yanıp tutuşan ama bu olayları göre göre hevesim de parça parça gidiyor. zaten okulda canımızı okuyo tıp eğitimi bir de üzerine bunlar. Gerçekten hiç hoş değil :(

Yazma fikri güzelmiş. Benim de aklımda vardı böyle bişey ama hayata geçirebilmiş olmanız çok güzel. Ben 4. sınfta kliniğe geçince başlayacam. Her staja ne zaman başladım ne zaman bitti kaç aldım. Ve yaşadığım enteresan olaylarla birlikte kara kaplıya yazmaya. Yüzyüze gelip tanışma imkanımız da olursa büyük bir içtenlikle dinlemek isterim sizi :)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk