0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracını Sıkıştıran Otobüse Dersini Veren Ankaralı…: http://youtu.be/rSXGzctZ7fM izlediniz mi bilmiyorum kadında ne cesaret varmış. Şöförü kedinin fareyle oynaması gibi oynamış. Heleki kadında emanet yokmuş! Şöför yaptığı için farkında değil o kadar insan taşıyor, üstüne magandalık derdinde güya kadını refüje çıkaracak.
Yogun Bakimda bypass ameliyati yaptigimiz ancak kanamasini bir turlu durduramadigimiz bir hastanin yakinina "Hastaniz icin bize Acilen Taze Kan Lazim" dedikten sonra belindeki silahi cikartip,mermiyi silahin agzina verdikten sonra bana dogru donup "Hocamm Taze Kani Nereye dokucez,soyle hemen dokeyimm" diyen insansi canliya ne ad verilir?Edit:Saka filan yaptigimi sanmayin bu olay benim basima gelmistir!
İleride biz nelerle karşılaşıcaz çok merak ediyorum hocam
Yasin sen mezun olduğunda moralini bozmak gibi olmasın ama emin ol hangi bölümde çalışırsan çalış en az bunun kadar kötü ve cahilce olaylara maruz kalıcaksınız.çünkü 2-3 günde bir tv lerde gazetelerde hedef gösteriliyoruz.eski sağlık bakanı değilmiydi "10 milyar maaş veriyoruz hala doğuya göreve gitmiyorlar diyen"?ee bunu duyan zar zor geçinen halk ne yapacak sana karşı?kibarmı davranacak?onlar olayların iç yüzünü değil sadece duyduğuna ve gördüğüne göre düşünmeye çalıştıkları için onlarıda bir yere kadar suçlayabilirsin malesef.2005 yılından bu yana zaten yaşadığım iyi yada kötü her şeyi mesleki anlamda not tutuyorum.belki meslekte 40.yılı görmek kısmet olursa ileride bunları kitaplaştırıp yayınlamak istiyorum.daha bende çook var böyle olaylar...