0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merak ediyorum 1.2turbolar sorun çıkarırsa Toyota'nın sorunsuzluğu kalmadı diyecek mi bu turboları isteyenler?
ben toyotanın yaş tahtaya basacağını düşünmüyorum turboya geç girdi bunun illaki sebebleri vardır ama bence diğer turbolu araçlardan daha sorunsuz olacağını ve yine sorunsuzluk imajını zedeletmeyeceğini düşünüyorum
1.6 d4d'nin 112 hp gücünde 270nm tork üretmesi vahim olmus. Opel 1.6 dizel motordan 132 bg 320 nm tork almakta, ve su an 150bg - 170bg yükseltmek icin ugrasmakta, toyota icin kötü bi durum. Avensisin kasası gayet hos. 2.0 D4D yi cvt sanzımanla güzel bi sekilde düzenlerse tadından yenmez.
Su kadar beygir su kadar torktan cok, onu ne kadar yola aktarabiliyor ona da bakmak lazim
1.6 dizel avensis gelirse ve 10 bin tl fark ile benim 2014 avensisle takas ederseler alırım bir tane aga... Benzin çilesi çekilmiyor... lpg ye de soğuğum... tam bana göre olur. Ama bu dediklerim olmazsa toyotayi hayatımdan çıkaracağım... çok mu duygusal oldu...VW de sevmiyorum. Aslında 15 yıllık sevgiliden ayrılmak gibi olacak. Ama açıkçası toyota sonrası neye binecegimi de bilemiyorum... olmadı bmw 1.16 d dizel alırım. Biraz küçük ama... benim düşüncem şudur: bmw veya mercedese binemeyeceksen toyotaya bin...eee toyota olmayacaksa mecburen bmw 1 serisi olacak artıkın... Saygılar
10 lira fark olcagini sanmiyorum en az 15 20 olur kendi fikrim
Üstad 15 hadi neyse de ama 20 bin kesinlikle vermem. Ben zaten bunu 75 bine aldım 20 daha ver 95 bin eder. Gider bu paraya biraz daha ekler merso alırım. Ben illaki mersoya binerim diyorum. Tabi yüce Rabbim nasip ederse... Genç yaşta binmedikten sonra 60 yaşında binip ne yapacam...
75 bine aldiginiz araç şuan 60 ediyor yanilmiyorsam 65 veya ben piyasasini tam bilmiyorum yanlissam duzeltin , şuan 70 e 1.4 passat veriyorlar 87 bine 1.6 passat veriyorlar tabi hepsi en boş paket ,avensis yeni cikacak olmasi ve dizel olmasiyla fiyati yuksek olcaktir yani tahminim 90 bin liradan asagi olmaz ama umarim buna degcek bir motor ve donanim olur
Inşallah üstad ama açıkçası ben çıtayı 90 bine çıkartınca artık avensis almam...
O paraya c180 alinabilir diye dusunuyorum ama yine benzinli olur ,alman araclarina karşi degilseniz o fiyat bandinda yeti var ancak malesef verilen paraya bakin araçlara bakin ne hale dustuk