0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arka Cam silikon fitilde çatlama varsa sünger gibi emer.Arka camın fitilinin yenilenmesi gerekebilir.
Sanki kilidin orada su sızıntısı var gibi geldi gözüme, yanlarda ıslaklık yoktu, acaba nereden almıştır, benimkisi öyle göl gibi değil, fotoda görünen ufak sızıntı şeklinde sanki.
Görüntü gerçekten çok kötü bir an önce çözümü bulmalısınız. Bagaj fitillerine arka stoplara bakın her tarafı iyice kuruduktan sonra su testi yapın Ahmet arkadaşımızın dediği gibi su aktığı yerde iz bırakacaktır. Bagaj bölmesi bir bütün tampondan ve ya alt bölümden gireceğini ve aslında stoplardan da o kadar miktar da su alacağını düşünmüyorum. Stoplarda su ve ya buğu var mı?
Stoplarda hiç bir şekilde su ve bugu yok abi. Ben fitilden supheleniyorum birde öğrenmek istediğim bir şey var ben bir ara fitili sokmustum, e150 lerde fitil stop plastiginin üzerindemi olacak arasına mı girecek benimki en son ustundeydi.
Tekin abi, arka cam fitillerinden su alsa, bagaj halısı da islanmasi gerekmez mi bagaj halısı kuru, sadece lastik ile temas ettiği alt kısmında su izi var.
Aydın bey fitildende olabilir tabi de Benimde başıma geleni aktarayım aynı şeklide stepnenin yeri su doldu. Epey uğraştım fitilde yırtık çizik yoktu.Yağmurlu bir günde arka koltukların oradan bagaja fenerle baktım Bagaj kilt açma yerine çok yakın noktadan içeri su sızıyor. Sonraki incelemelerimde fitil bagaj kapagına alttan oturmuyor. Araçta arkadan darbe filan yok. Sebebi bagaja yükleme filan yaparken malzemeyi bazen fitilin üzerine koyuyoruz fitilin oturduğu kaporta malüm bizim araçlarda epey zayıf bagajın içine doğru egilince fitilde otamatikmen içeri esnemiş bagajda fitile o bölgeden gözle görünemeyecek kadar oturmuyor oraan su sızıyor içeri. Hafif esnettim dışarı doğru 2 yıldır sorun yok. Sizde kontrol edin belki bundandır