0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık. Yorulmuşsunuz ama yorulduğunuza değmiş. Jant temizliği için de kil kullanabilirsiniz. Ayrıca sonaxın yine gri şişede jant temizleyici vardır. Felgenreiniger jel olarak geçer. Başarılı bir ürün. Onu da deneyebilirsiniz.
Maşallah diyelim nazar değmesin .Elinize sağlık tertemiz çıkmış araç Allah kaza bela vermesin
Maşallah alev alev yanmış parıl parıl parlamış Başlangıç ürünleri olarak iyi ürünler ama kolaylık için sık sil cilalar daha iyi olur yıkamadan sonra uygularsınız Bu arada arka plaka çok yamuk geldi gözüme Birde sağ ön jantın göbeği yok mu?
Tamponun sanki canı sıkılmışta kaldırımda masum masum oturuyor yada resimde öyle geldi bana Bu arada emeğinize sağlık temiz işçilik, tamponu sökmek bir torna vida ile halledilebiliyor muKil hamurunun kirli halini de görmek isteriz birde turtlewaxın o cilasında bende de var yalnız daha kullanmaya fırsatım olmadı merak ettiğim bu seramik kaplama gibi üstünde bir katman oluşturuyor mu yoksa bildiğimiz ıslak cilanın bir değişik hali mi
Masallah nazar degmesin cok guzel olmus, elinize saglik.
elinize sağlık çok güzel olmuş araç. gayet başarılı. ama açıkcası ben daha güzel ummuştum o ürünü.beni çok cezbetmedi.yani adını koymak istemiyorum tam adınıda bilmiyorum ama birşey eksik gibi görünüyor araçta.süresi koruyuculugunu bilmem hiç kullanmadım ama bence ürün çok göstermemiş kendini.işlem gayet güzel asla emege lafım yok yanlış anlaşılmasın ama şahsi düşüncem sonaxın boyaya özel cilası bunu şuan sollar benim gözümde.ürün olarak yani.
Katılıyorum kesinlikle daha önce meguiars ürününü kullandım fakat yeni fiyatı 90TL olmuştu ve bu sebeple sinirlenerek almadım. Araç üzeri hala temiz su üzerinde durmuyor yağmur yağdı üzerinde kir kalmadı gibi sonuçları sizlerle paylaşayım. Kamera ve havada etkili olmuş olabilir yakından görüldüğünde herşey normaldi ama dediklerinize katılıyorum ürün farkı kesinlikle anlaşılır düzeyde.
muhakkak ışığın fotonun kalitesi etkilir ama biraz daha kendini belli etmeli gostermeli sanki kendini. Bu konuda pek basarili bulmadim yani ben sahsen.ama guzel olmus tabikide elinize saglik. Ben senelerdir nxt kullaniyorum meguiars
Bende tek geçerim çok başarılı bir ürün gördüm test ettim fakat biraz pahalı melet )) Bir sonra ki uygulamayı umarım onunla yaparım ve buradan tekrar paylaşırım.