Gönderen Konu: Corolla Hb 2006 Kil Hamuru ve Wax Uygulaması. Mini Onarım  (Okunma sayısı 4083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Hb 2006 Kil Hamuru ve Wax Uygulaması. Mini Onarım
« Yanıtla #20 : Mart 05, 2015, 20:12:30 »
Bende tek geçerim çok başarılı bir ürün gördüm test ettim fakat biraz pahalı melet :))) Bir sonra ki uygulamayı umarım onunla yaparım ve buradan tekrar paylaşırım.

bu urunu bitirin muhakkak etkisi herdefasinda artar diye umut ediyorum ama sonaxin renkli cilalarina bir bakin fiyati makul oneririm o fiyatlara. Ben enson nxt yi 65tl ye aldim yatiyor evde. Ama oncekini hala bitiremedim 2 sene oldu sanirim 3ayda bir iste.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 05, 2015, 20:12:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 05, 2015, 20:40:53 »
bu urunu bitirin muhakkak etkisi herdefasinda artar diye umut ediyorum ama sonaxin renkli cilalarina bir bakin fiyati makul oneririm o fiyatlara. Ben enson nxt yi 65tl ye aldim yatiyor evde. Ama oncekini hala bitiremedim 2 sene oldu sanirim 3ayda bir iste.
Abi zaten senin bu malzeme kullanmadaki tutumun bizde olsa hiç derk etmezdik cilala parlat seanslarını :rofl: :rofl: biz bir kutu quickle bir sefer ciladan ancak çıkarken sen bir şişeyle 3 defa yapıyosun. Anlayamıyorum ve ayakta alkışlıyorum. Büyük yetenek  :alkis: :alkis: :saygi:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 05, 2015, 21:49:54 »
Abi zaten senin bu malzeme kullanmadaki tutumun bizde olsa hiç derk etmezdik cilala parlat seanslarını :rofl: :rofl: biz bir kutu quickle bir sefer ciladan ancak çıkarken sen bir şişeyle 3 defa yapıyosun. Anlayamıyorum ve ayakta alkışlıyorum. Büyük yetenek  :alkis: :alkis: :saygi:

:lol: :lol: :lol: hic isteyerek olmuyor aslinda gercekten.ama devir ekonomi devri napalim :) olabildigince pedi ve urunu en verimli sekilde degerlendirmeye calisiyorum. Urunu en iyi sekilde yayip dibine kadar araba yaymaya calisiyorum dielim :D
2002 corolla sol vvt-i