0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota şu minik lambalardan niye köşe bucak kaçar anlamadım.Arıza yapmasın pratik olsun ucuz olsun mantığıyla mı?Öyleyse markaya benden birkaç tavsiye1-Arka tavan lambası olmasın ne gerek var öndekinin ışığı neyine yetmiyor2-Düğmesine bir kere basınca cam aşağı kadar inecekmiş.Niye çok mu meşgulsün3-Torpidomda ışık ta olsun.Olmasın geceleri de açmayıver4-Arka teker davlumbazı yokmuş.Canınız neler de istiyor.5-Camları düğmeden kilitleyince niye şoför de açamıyormuş da üstünde ışık yokmuş ta bilmem ne olmuş.Boş laf. Git bir sokak lambasının altına uygun açıyı buldun mu hepsi kabak gibi ortada.Adamlar yapmış şükredin biraz her yanını didik didik etmeyin arabanın
Temel felsefe güvenlik ve sağlamlık. Bu felsefeyi benimseyen üreticiler için o detayların fazla önemi yok. Yoksa bu eksikleri gidermek çok kolay. 2-3 senede eline alacağın motor ve arabanın her yeri şakır şakır parlasa ne yazar.
Zafer bey, Kodlama yapılarak yağmur yağdığında tüm camları ve sunroofu kapatıyor aynı şekilde yağmurda R ye takınca arka camı siliyor Aslında kapatıyorsa açar diye düşünürdüm ben
Ben cam kilit düğmesine basınca sürücü camı dahil 4 cam da kilitleniyor. Akşam bir daha bakayım, kafama takıldı.
Burak hocam bende de 1, 33 life var sürücü hariç diger camlar kilitleniyor.
Herkese Merhaba;Cam kilitleme tuşu aktif hale gelince sürücü tarafı dışındakilerin çalışmamaları bence tamamen arka tarafta oturan kişi veya çocukların güvenliği için olsa gerek. Özellikle hareket halinde iken arka tarafı kontrol etmeden ve yanlış basılan cam açma tuşu yüzünden eli sıkışanlar olmuştur. ( Arkadakileri sizden korumak için ) Bu nedenle böylesi zannımca daha iyi.
Tüm camlarda sıkışma önleyici olması lazım, siz kontrol ettiniz mi olup olmadığını?
Sıkışma önleyici olamaz çünkü sürücü tarafı hariç diğer 3 cam da tek dokunuşlu açılıp kapanır değil.
Bende sıkışma önleyici yok. Tek dokunuşla sürücü camını kapatırken (zaten sadece sürücü camında var bu tek dokunuş) kolumu cama uzattım ve baktım cam yoluna devam ediyor çektim hemen kolumu.
Toyota şu minik lambalardan niye köşe bucak kaçar anlamadım.Arıza yapmasın pratik olsun ucuz olsun mantığıyla mı?Öyleyse markaya benden birkaç tavsiye1-Arka tavan lambası olmasın ne gerek var öndekinin ışığı neyine yetmiyor2-Düğmesine bir kere basınca cam aşağı kadar inecekmiş.Niye çok mu meşgulsün3-Torpidomda ışık ta olsun.Olmasın geceleri de açmayıver4-Arka teker davlumbazı yokmuş.Canınız neler de istiyor.5-Camları düğmeden kilitleyince niye şoför de açamıyormuş da üstünde ışık yokmuş ta bilmem ne olmuş.Boş laf. Git bir sokak lambasının altına uygun açıyı buldun mu hepsi kabak gibi ortada.Adamlar yapmış şükredin biraz her yanını didik didik etmeyin arabanın :rofl: