0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cehalet mutluluktur. a hbr kanalını izle mutlu ol. bu seferde sümeyye hanıma süikast düzenlenecekmiş. paralel balyoz oda tv ergenekon hepsi bitti şimdi kılıçtaroğlunun kasedine geldik.
Ben çok mutluyum.Faizler düşük,dış ticaret açığı yok,dogan her bebek payına düşen milli gelirden çok iyi pay alıyor.İc ticaret canlı,sanayimiz muhteşem ve ihracatımızda çok iyi noktalardayız.Turizm muhteşem durumda urfaya ve mardine kültür turları düzenlenirken,bursada kayak yapılırken tekirdağda kanyak içiliyor.Trafik sorunumuz zaten hiç olmadı.Yurtta barış cihanda barış şiarı temel yasamız ve yaşam tarzımız.Toplumsal şiddet yok.Her taraf yemyeşil. Kadınlar gecenin 3 de bile çok rahat sokakağa çıkabiliyor. Ve ben daha ne kadar saçmalayabilirim bilmemekteyim... Mutluyum yani; akıllı olan siz düşünün gerisini....
doğru olan 600 yıllık kültürümüzün devam ederek reform hareketleri yapmak mıydı yoksa devrim yaparak baştan bir millet yaratmak mı ? ben ateist olduğum için belki sorunun yanıtını çok kolay veriyorum. siz ne düşünüyorsunuz ?