0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak Bey, bu araca sahip güzel bir yazısı var isterseniz okuyun...http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=64208.0
20 Kasım 2014 günü aldım ve tam 1992 km deyim. Bu sabah 4.8'i gördüm Kartal oto yolunda. Link'i oku derim.
o bahsettiğiniz yolda 1.6 araçla ben 3,5 litreyi görüyorum ortalama 90 km hızla
büyük hacim tüketim hariç iyidir,sürmesi zevklidir
Yanlış düşünce, kg başına daha çok güç düşerken araç daha rahat yürüyeceği için daha az yakar
cümlemi tekrar okuyun TÜKETİM HARİÇ diyorum
Merhaba aracı salı günü aldım . inci beyazı sis farı ve park sensörü takılacak ve cumartesi teslim edilecek.ben hergün yol yapmayacam tek merak ettiğim şu araç km de 0,40 krş daha fazla yakarmı ? bilgi alabilirmiyim aracı alıncada bilgileri paylaşacağım .Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2015, 14:02:46ayrıca forumda yeniyim ve aracı profilime ekleyemiyorum çünkü 2015 corolla seçeneği yok 2014 modele kadar var.
Kullanıcıyı geçtim neredeyse %75 yol durumuna bağlı. Ben yaris 1.33 cvt ile uzun yolda 100 km de sırasıyla 5.3 - 5.8 - 4 - 5 gibi ortalamalar yakaladım ancak istanbul şehir içi kısa mesafe yokuşlu bir yerde aracı kullandığım için ortalamam 1 depo 400 km yani yaklaşık 10.5 litre ortalamam var.
Araç dizel mi?
Ben hız meraklısı felanda değilim aracıda agresif kullanmıyorum bakalım ortalama 8 litre olursa yada 9 litre beni idare eder.inşallah aracı söz verdikleri gibi cumartesi teslim ederler.
Zaten 4.8'e düştü ve ben bir tuhaf oldum. Bu araba bozuk mu yahu dedim. 1 ay önce aynı yolda 6.0'ı görmüştüm. 3.8 de 1.6 için iyiymiş yani.
Abi verdiğin değerler süper umarım benim aracımda bu şekilde olur .aynı renk almışız bu arada denemeyi unuttum ben bayiide aracın müzik sistemi nasıl bazı yeni araçlarda ses sitemi teneke gibi çıkıyor bu araçta ses tatmin edicimi yükses ses olması önemli değil temiz olması önemli cumartesi gelecek araç merak ediyorum bunu :?