0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak bey,Bas tiz ayarı için radyo frekans ayarlama tuşuna 1 kez basıyoruz menü çıkıyor.Her basışımızda farklı özellik çıkıyor.
Akşam deneyeceğim bunu. Çok sağolun.
Yani çok güzel bir ses sistemi bekleme. Bas / tiz ayarı yok. Ya da var ama ben bulamadım. Ama kötü bir ses sistemi de yok yani. Arkalarda da hoparlör var, önlerde 2 tane yani 4 hoparlör var. Şahsen ben rock ve blues dinliyorum. Scorpions, LED Zeppelin, Dire Straits, Jimi HENDRIX, Erkin KORAY, Kramp, Whisky, Moğollar, Cem KARACA vb. bunları dinlerken rahatsız etmiyor beni ses sistemi. Kişiye göre değişir tabi ama beni tatmin ediyor. Hatta bazen abartıp volume'yi 45 - 48'e getirip camları açıp bir iki parça dinlediğim de oluyor.
anladım abi bakalım deneyip görcez artık:) kartalda oturuyorum bende.aracı pendik dumankayadan aldık.fakat sanmıyorum cumartesiye kadar teslim edileceğini ole bi his var içimde .bu arada ailecek ilk arabamız yıllardır araç kullanıyorum fakat kendime ait hiç arabam olmadı daha önce ailecek aldık bakalım hayırlısıyla
Güle güle kullan tekrar. Ben Göztepe deyim. Bence teslim ederler içini sıkma.
ben neden özel mesaj atamıyorum acaba:)
selam abi, bugün teslim aldık arabayı 65km yol yaptım yokuş felan her şeyi denedim kötü bir durum yok.yakıtta 10.4 yazıyor.şimdi sen bu arabada deneyimlisin bilmem gereken özel bişey varmı ipuçları felan birde geçen ahmet bey yazmış cc takılabiliyormus alırken sordum gelecek dediler ama ben birkaç video izledim gayet basit takılması .ben elektronik teknikeriyim zorlanmam takarken acaba takınca araba garantiden çıkarmı?