0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun buradan lpg ustasının ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmış oluyor. Bende brc taktırdım 4500 km oldu şuana kadar problem yok.
İŞte foruma bir çok kez arkadaşlarımız konu açıp hani lpg kiti diye konu açıyorlar ya. Ben ve bir çok arkadaşımız da aynı şeyi söylüyoeuz. Önce usta... Önce usta... Sonrası teferruat! Ben 5 yıldır Atiker kullanıyorum. ÇÇok şükür bir sıkıntı yok! Çünkü takan usta önemlidir.
Usta falan değil hocam, kurumsal bir şirkette eğer ki kurumsal ise USTA falan önemli değil, önemli olan sistematik çalışma, eğitim ve denetim... BRC bu işin büyüklerinden birde, BRC de bu şekilde ise artık gerisini düşünemiyorum.
Bu arada o firmada yetkili başkasıymış, haberiniz olsun Hıdır Bey,3EL OTO SERVISI / MURAT LAFCI Kadosan Oto San. Sit. M Blok No:10/12 Umraniye / ISTANBULYetkili : MURAT LAFCI Telefon : 0 216 508 13 33 Faks : 0 216 314 96 78 Mobil : 0532 232 57 00 E-Mail : muratlafci@hotmail.com
Geçmiş olsun, umarım son sıkıntınız bu olur da dahada canınız sıkılmaz. Tavsiye edildiği gibi yaşadığını sorunu BRC mühendislikle paylaşın ve.