Gönderen Konu: Arkadaşlar lütfen dikkat edin (şikayet ve uyarı içerir)  (Okunma sayısı 6162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: Arkadaşlar lütfen dikkat edin (şikayet ve uyarı içerir)
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2015, 01:40:48 »
Öncelikle geçmiş olsun.
Bundan sonrasının hakkınızda hayırlı olmasını dilerim.

Pipolu sistemi takmadıkları halde (takmalarıda imkansız belirtilmiş), parasını istedikleri anda benim yapacagım şu olurdu;
"Arkadaşlar ben sizin ürününüzü istemiyorum, sökün taktıklarınızı."  derdim.

Neyse artık olan olmuş.
Şimdi herşeyin normal işledigini farz etsek bile, yanlış anlamayın ama ben o adamların taktıgı sistemin oldugu arabaya binmem.
Peki arabayı mı satacaksınız?
Pireye kızıp yorgan yakılmaz.
Ben olsam kurumsal bir BRC yetklisine gider tüm baglantıları kontrol ettirirdim.
Fiyatındada hiç pazarlık yapmam. Çünkü ben o araca güvenip ailem ile yola çıkacak isem kafamda soru işareti olmamalı.

Tabiki taktir yine size kalmış.
Tekrar sorunlarınızın artık bitmiş olmasını diliyorum.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2015, 01:40:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 07, 2015, 01:50:29 »
Allah belasını versin böyle esnaflığın.

Gel de bu adamların taktığı sisteme güven. Neyse ki montaj yapılırken aracınızın başında durmuşsunuz, durmasaydınız kim bilir neler olacaktı...
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 07, 2015, 01:55:29 »
Takmadiklari şeyin ucretini sizden niye aliyorlar  onu anlamadim   benden  kimse takmadigi birseyin parasini alamaz para kolay kazanilmiyor geçmiş olsun
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '12
  • 17 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 07, 2015, 22:32:53 »
Takmadiklari şeyin ucretini sizden niye aliyorlar  onu anlamadim   benden  kimse takmadigi birseyin parasini alamaz para kolay kazanilmiyor geçmiş olsun
sözde manifolt delinmeyecek kablolar kesilmeyecekti manifolt delindi ama kabloları kesmedik bu yüzden paranızı iade edemeyiz dediler :( yani müşteri her türlü kandırılır.
Birde bu tür olaylar insanın başına geldikçe akıllanıyor lpg takan yer ne kadar kalabalık ne kadar büyük olursa olsun farklı farklı lpg montojı yapıyorsa o işte ustalaşmaları pek mümkün görünmüyor ben sadece brc takan küçük bir yere gitseydim eminim bundan daha iyi iş çıkarırlardı benim gittiğim yerde yani üçel otomotivde aklına gelen tüm lpg montojını yapıyorlar bu da profesyonelleşmeyi engelliyor...
Ben hakkımı helal etmiyorum beni kaç kez mağdur ettiler ama en azından belki bir kaç kişiye faydam olur benim düştüğüm duruma düşmezler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 10, 2015, 11:24:23 »
Allah belasını versin böyle esnaflığın...

+99999999999999999999999999
'93 W124 M111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 10, 2015, 11:27:27 »
Ne olursa olsun bela okumak hoş değil arkadaşlar, Allah'ından bulsun diyelim. Bu zihniyetlerin er veya geç ayağı dolanacaktır.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 10, 2015, 11:52:03 »
Geçmiş olsun. Acaba aracın başında durmasaydınız kim bilir neler yapacaklardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 10, 2015, 11:55:58 »
Aslında bu tip konulara uzak durmak lazım. Tamam Allah razı olsun bilgilendirme yapmak uyarmak güzel ama işte karşı tarafıda bilmek lazım. Her foruma üye olan şu firma böyle şöyle dese bence çok doğru bir yaklaşım olmaz.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 10, 2015, 21:25:24 »
Merhaba arkadaşlar...
Auris marka aracıma lpg taktırmam ve yaşadığım sorunlarla ilgili bilgi vereceğim sizinde başınıza gelmemesi için lütfen önleminizi alınız.
Lpg taktırmadan önce internetten biraz araştırma yaptım ve aracıma brc marka lpg taktırmaya karar verdim nereden taktırsam diye araştırırken hem bana yakın hemde olumlu yorum almış olan kadosan sanayi sitesindeki üçel firmasını gördüm ve 23 Aralıkta yanlarına gittim aracım için 1750tl gibi bir fiyat çıkardılar eğer manifolt delinmesin kablo kesilmesin dersem ekstra olarak 250 tl vermem gerektiğini ve eğer yağlama sistemi taktırırsam da yine 150 tl gibi bir fiyat ödemem gerektiğini söylediler bunun yanında brc marka tüp taktırana 150 tl tüp bp den hediye olduğunu söylediler yani lp 1750+250+150=2150tl pazarlık indirim vs ile 2050 tl ye anlaştık. Buraya kadar hersey nolmal ve güzel...
1.)
Aracımın lpg takımına başlandı kendisinin müdür olarak tanıtan emre bey ile sohbet ederken aracın başında salim usta ve ismini bilmediğim bir usta da uğraşıyorlardı bu esnada emre bey araca bakarak salim ustaya baktı ve sen az gelsene bir şey söyliyeceğim dedi sanki bir şeyler ters gidiyor gibi bi his doğdu içime ve araca baktığımda manifolt delinmişti aracla uğraşan diğer ustaya manifolt neden delindi diye sorduğumda onu emre beye sorum dedi, bu esnada emre bey ve salim usta geldi ben daha sormadan emre bey abi senin manifolt delindi sübabları takamadık dedi bu aracım sübabları yataymış o yüzden uymadı dedi bana pek mantıklı gelmedi ama peki manifolt delinmeden yapacağınız 250 tl ilaveyi kaldıracakmısınız diye sorduğumda hayır manifolt delindi ama kablolar kesilmedi onlar kablo parası zaten dedi ve indirimde yapmadı.
2.)
lpg takildi parası alındı ve bana bp kart verildi bu karta 150 tl lpg indirimi olduğu söylendi. Ancak bir hafta geçmesine rağmen her hangi bir puan yüklenmedi bp yi aradığımda sözleşmenin 19 aralıkta bittiği söylendi oysa halen üçel firması bu şekilde pazarlama yapıyorlardı. hemen emre beyi aradım bana biraz gecikmeli yüklüyorlar gibi bir şeyler söyledi ben ısrar edince tamam ben size dönecem dedi. bir gün daha bekledim kimse aramayınca tekrar aradım beni bp yada 2a mühendislikten arayacaklarını söyledi yine kimse aramadı her iki firmayıda aradım ancak iki firmada 19 aralıkta anlaşmanın bittiğini söylediler ve 150 tl de öyle gitmiş oldu.
3.)
bir ay sonra 1000 km bakımı ve proje için üçel firmasına gittim projeyi aldım 1000 km bakım ve kontrol yapıldı ve sızdırmazlık için kadosandaki merkeze gittim daha sızdırmalık muayenesi başlamadan evraklarınız da hata var denildi lpg seri numarası yanlış yazılmıştı taktırdığınız firmaya gidip düzeltin denildi yakın olduğu için hemen gittim hatayı düzelttirdim.
4.)
tekrar sızdırmazlık merkezine geri gittiğimde muayeneye başlayınca bu kez motor kısmında bulunan lpg benzin kesicinin arızalı olduğunu söylediler nasıl olur daha yarım saat önce 1000 km bakımı yapıldı bir hata olsa söylerlerdi dedim nerde taktırdınız dediler üçel de dedim abi çocuklara yeni çıraklarlara yaptırıyorlar kontrolü gidin tamir ettirip getirin dediler. hemen geri gittim emre bey le tartışmaya başladım üçelden lpg taktırdığıma pişman olduğumu söyledim. bana sorun yok sıkıntı yok iki dakikalık iş dedi ama yine kendisi araç başına geçmeyerek bi çocuk gönderdi lpg benzin kesiciyi söken çocuğa yeni parça takmasını söyledim o da bana abi parçada sorun yok arkadaşlar girişleri ters takmış dedi.  sonra tekrar emre beyin yanına giderek aracın başına geçmesini kontrollerin kendisinin yapmasını ve daha kaç kez geleceğimi sordum. bunun üzerine araç başına gelerek baktı tamam abi sıkıntı kalmamış dedi.

Umarım kalmamıştır....
İşte arkadaşlar olaylar bundan ibaret belki benim şanssızlığım belki adamların artık belli isme kavuştuğu için umursamamızlığı ama siz siz olun dikkatli olun. iyi akşamlar...
yaşadıklarınızı ibretle okudum.
ne diyeyim geçmiş olsun.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 10, 2015, 21:53:47 »
sözde manifolt delinmeyecek kablolar kesilmeyecekti manifolt delindi ama kabloları kesmedik bu yüzden paranızı iade edemeyiz dediler :( yani müşteri her türlü kandırılır.
Birde bu tür olaylar insanın başına geldikçe akıllanıyor lpg takan yer ne kadar kalabalık ne kadar büyük olursa olsun farklı farklı lpg montojı yapıyorsa o işte ustalaşmaları pek mümkün görünmüyor ben sadece brc takan küçük bir yere gitseydim eminim bundan daha iyi iş çıkarırlardı benim gittiğim yerde yani üçel otomotivde aklına gelen tüm lpg montojını yapıyorlar bu da profesyonelleşmeyi engelliyor...
Ben hakkımı helal etmiyorum beni kaç kez mağdur ettiler ama en azından belki bir kaç kişiye faydam olur benim düştüğüm duruma düşmezler...
Tekrar geçmiş olsun ozaman o 150 lirayi ikiye boluceksin kardesim yapmadigin isin parasini almiycaksin derdim  ama olmus artik umarim araciniza sorunsuz binersiniz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '12
  • 17 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 11, 2015, 21:02:34 »
Aslında bu tip konulara uzak durmak lazım. Tamam Allah razı olsun bilgilendirme yapmak uyarmak güzel ama işte karşı tarafıda bilmek lazım. Her foruma üye olan şu firma böyle şöyle dese bence çok doğru bir yaklaşım olmaz.  :tamam:

Bak arkadaşım benim ne bu işten ticari bi çıkarım nede kaygım var ben başımdan geçenleri tarihlerle rakamlarla isimlerle anlattım inanmayan araştırır sorar kimseye bir şey ispatlamak zorunda da değilim. Yazımın başında belirttiğim gibi ben internetten araştırarak gitmiştim yorumlara aldanarak gittim ama en azından benim şu yazım gibi bir yorum olsaydı ya gitmezdim yada kendimi ona göre hazırlardım ben uğrayacağım zarara uğradım zaten bananecilik yapmadım benden sonra kimse zarar görmesin diye yazdım.