0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok yakışmış abi Güle güle kullan. Abi bi sorum olacaktı neden kışlık lastikleri orjinal çelik jantlara taktiniz. Ben olsam kışlık lastikleri kapak jantlara takardim hem kışlık lastikler fazla kullanılmıyor hemde zincir takmak zorunda kalırsanız çelik jantlar çizilebilir.yazlık lastikleri de çelik janta takardim yazlık lastikler daha çok kullanildigi icin goruntu acisindan iyi olurdu.
Evet abi şimdi anladim bende uygun temiz 2. El sac jant bulsam hemen alicam sizin yaptığınız gibi kışlık lastikleri takacam.sizin arabada da lastik basinc sensöru varmı abi ?
kapı toz fitili ne işe yarıyor ?
Tekin abi harika olmuş, araca canlılık katmış yaptıkların.Kapı için kullandığın fitil güzel olmuş, ses ve toz engelleme amaçlı kapı saclarının altına da uygulanabilir sanki? Çamurlu, tozlu yollarda o kapı eşiğinin dış tarafı çok kötü oluyor.
Kapıların altında bahsettiğin parça zaten mevcut.
Kapı arasına toz ve çamur girmesini büyük ölçüde engelliyor, ayrıca yüksek süratlerde kapıdan gelen türbülans sesi azalıyor.
Tekin bey aracınız çok güzel arka stoplar çok hoş yan çıtalarda çok yakışmış güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanın.
Peki bu parça ne fitili olarak geçiyor Tekin abi? Kapı altı fitili mi?
o zaman yarın sanayiye gidip alalım bir takım siz aldıysanız bir bildiğiniz vardır
Renault Clio kapı arası toz lastiği, Renault servislerinde çifti 40.TLBen fiyat olarakda uygun gördüğüm için faydalı olacağını düşünüyorum ve öylede.
Tekin bey gerçekten yakışmış hayırlı olsun. Kapı çıtaları bence bir aksesuardan daha çok koruyucu bir parça yanda park etmiş dikkatsiz birinin kapısını sizin aracınıza çarpmasını engelliyor.
Arabaya kapı çıtası çok yakışıyor.Bende bulabilsem almak isterim.