0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin abi Maşaallah, Allah nazarlardan korusun.Plaka lambasında led mi takılı acaba yoksa fotoğrafta mı öyle görünüyor?
Plakalar plastik tutucular içinde değil, çift tarafli bant ile yapıştırdım demissiniz. Cift taraflı bant arac islaninca veya zamanla kendini birakmiyor degilmi? Eski corollamda siyah bir macunla yapıştırmislardi. Çift tarafli bantla yeteri kadar sağlam ve sağlıklı oluyorsa şimdiki aracimin plakalarini öyle takmak isterim.
Teşekkürler, orta genişlikteki bantla deneyeceğim. Plakamda reklam taşımayi sevmiyorum
Tekin abi çok farklı bir uygulama olmuş.Özellikle aerodinamik modifiye çabaları havacılık tutkunu olduğunuzu ispatlar nitelikte Bu arada fotoğraflar nerede çekildi Göcek'e benzettim ama bilmiyorum Göcek'te de Göcek Reis vardı...
Fotoğrafları Fethiye'de çektim, sahil şeridi her geçen gün uzatılıyor, çok güzel bir yürüyüş parkurumuz var ve şu an geldiği noktada bu Reis restaurant yapıldı. Havacılık konusunda da otomobil konusu kadar sohbetler edebilirim, büyük oğlum özel pilot ve çok motorlu jet eğitimleri sonunda ticari pilot olmak için okuluna ve uçuşlarına devam ediyor.2009 yılında aldığım orjinal FSX derslerini ingilizce çalışıp, solo uçuş imtihanı sonunda teyyare pilotu brövemi almıştım (fake) sonrasında B737 ile bugüne kadar toplam uçuş saatim 1500 saati geçmiştir.
İnsanın istediği bir şeyin peşinden gitmesi çok güzel.İnşallah benimde hayallerim gerçek olur bir gün. Bende Dalaman'da 2 yıllık sivil havacılık okumaktayım şuan.
Çok sevindim, güzel bir meslek. Yüksek irtifalara tırmanışlarda Carb-Heater kullanmayı geciktirme..
Pilotaj değil Tekin abi işletme bölümündeyim şuan Ama benimde hayalim pilotaj.Okulumu başta 4 yıla tamamlayacağım nasip olursa, sonra rotayı tekrar gözden geçireceğim
Fotoğrafta öyle görünüyor, yan çıtalar ve anten dışında herşey orjinal ekipman, sanki led gibi aydınlanmış, ortam aslında oldukça loştu.Plakayı yukarıya doğru, plastik plakalık kullanmadan çift taraflı ile yapıştırdığımdan kendi lambası bolca aydınlatabiliyor.