0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani abi devirdaim bozuksa termostat açmazmı borunun biri sert ve sıcak diğeri soğuk mu olur
Termostadı değişmişsin, şimdi açıyordur ama su devirdaim olmuyorsa radyatörün üstündeki boru sıcak altındaki soğuk kaldığı gibi kaloriferinde ısınmayacaktır.Devirdaim kontrolünden sonra orjinal antifriz kullanman daha doğru olacaktır.
abi diğer arkdaşların yazdıkları yerlerde okudum hava yaparmı bu araçlar
Hava yapmaz, su kabı devirdaim yapar ve sistemde hava kalmaz. Su kabı devirdaim yapan cins olmasa dahi sistemde hava kalmaz.Devirdaim kanatçıkları kırık veya kireçlenmiş olabilir?Yetkili serviste veya iyi bir özel serviste bakılması gerekiyor.
tekin abi rahatsız ediyorum da bugun soğukken radyotörün kapağını açtım pof diye basınçlı hava çıktı radyötür kapağınıda sorun olabilir diye yenilemiştim suyuda azalmış yedek su kapı dolu ordan suyu çekmemiş
antifiriz.degistinizmi hic.havasini almamislarsa olabiliyor.
Motor suyu devirdaim etmediğine göre aynı yerde kalıyor ve kaynıyor, kapağı açınca buhar atması ve kaptan su emmemesi normaldir.
bende devirdaim sorunu sonrasında bu sorunu yaşadım fakat antifiriz eklemesiyle sorun çözüldü aracınızda antifiriz eksik gibi görünüyor
antifirz ekledik yok olmadı bugun aracın devirdaim pampasını termostatını söktrdüm ikiside sağlam çıktı usta conta yskmış olabilir araç burda kalacak inceleyeceğiz dedi aracı bırakıp geldim duruma bakacağız
Aracı soğukken çalıştırdıktan 3.4 dakika sonra üst hortum şişiyorsa conta yanıktır benim araçtada öyle bi sorun mevcut conta olduğuna kanaat getirdim aracı çalıştırdıktan bi kaç dakika sonra üst hortum sertleşiyor tehlike arzetmeyecek şekilde su ısınmadan radyatör kapağını açıyorum bir miktar hava ve su atıyor üst hortum yumuşuyor umarım problemin kısa zamanda çözülür