0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar televizyonda ismini hatırlamadığım bi otomobil programında yeni corollanın direksiyon simidindeki tuşların ışıksız olduğunu ve gece kullanırken tuşların yerlerini ezberlemeniz gerektiğini söyledi. internette gördüğüm bi fotoğrafta ışıklı gibi duruyo yoksa bu fosformu bilen bir arkadaş açıklasın. ve torpido gözünün altında mavi bi ışık daha var çok güzel gözüküyo. bunlar standart mı kullananlardan cevap bekliyorum.
ben hep aynı tonlu aynı renkten sıkılmaya basladım sahsentoyotaya proje sunuyorum burdan hıza duyarlı olsun ısıklar 30kmde renkler degişsin beyazdan mavi olsun yeşil olsun 60 km diyince turuncu olsun 80 diyince kırmızı olsun hep relax ortam olurmu aktif ortam olur biraz arabada hıza gore ses artsın azalsın (navigasyonlarda bile var)
Benim ki 1.33 life ve direksiyon da radyo/cd ve yol bilgisayarı tuşları var ve ışıklı. Torpido altında ki ışık yok bende.
Bence torpidonun altına o mavi ışığı koyacağına cam ve diğer tüm düğmelere aydınlatma yapsa daha kullanışlı ve hoş olurdu.
Auris Life ta torpidoda ışık mevcut. Direksiyondaki tuşlarda da aydınlatma var.
Kesinlikle katılıyorum abi. Zift gibi kap kara butonlar. Gittim de beyaz nokta şeklinde sticker yapıştırdım butonların üzerine. Sonra sağolsun buradan Ali bey 1 ay önce yaklaşık 15 kişiyi topladı da o butonların ucuna takılan krom kılıflardan sipariş verdi. Eli kulağında gelir de takarım onları. Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2015, 17:48:26Auris LİFE'de klima otomatik, Corolla LIFE'de manual.
Auris life da klimanın otomatik olması çok şaşırtıcı iken , arka camların manuel olmasıda bi o kadar şaşırtıcı.Ne yapacaklarını şaşırmışlar galiba.
Daha da ilginci makyajlı kasa eski Auris'te sis farı ve deri direksiyon standart iken bunlar yeni Auris'te yok.
Daha önceki araçlarımda ve diğer markaların emsallerinde uygulanan otomatik camların kontrolünün sürücüde olması özelliğini Toyota 1 tık ileri taşımış. Kilit düğmesine bastığında sürücü dahil hiçkimse cam açıp kapatamıyor. Şuan çalışma masamın 1 mt uzağımda 2 japon durmakta bizden zeki değiller Şimdi kullanma klavuzunu okudum ve ;"Yolcu camlarýnýn kumandalarýný kilitlemek için otomatik cam kilitleme düðmesine basýnýz.Çocuk yolcularýn kazara camlarý açmalarýný veya kapatmalarýný engellemek için bu düðmeyi kullanýnýz."Şeklinde bir ibare var. Sanırım benim araçta bir hata var.