0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kilit düğmesine bastığımda hiçbir cama müdahale edemiyorum(Sürücü camı dahil). Kullanma klavuzu, diğer markaların uyguladığı ve mantık olarak bu düğmeye basıldığında hakimiyet sürücüde olmalıdır. Bütün camlara erişim sadece sürücü tarafından sağlanıyor olmalı. Kullanma klavuzundan anladığım kadarı ile arka camların kullanımdışı kalıyor olması gerekmekte. Acaba bu işte bir yanlışlıkmı var.
Sürücü camı hariç diğerlerini kilitlemesi lazım, mantığı da dediğiniz gibi zaten.
Diğer arkadaşların belirttiği gibi sürücü tarafı dahil hiçbir cam açılmıyor. Halbuki kullanma klavuzunda "yolcu camlarının kumandalarını kilitlemek için" deniliyor. Buna bir hata diyebilir miyiz?
Başlık ile konu farklı güzergahlarda gidiyor.
Kesinlikle katılıyorum abi. Zift gibi kap kara butonlar. Gittim de beyaz nokta şeklinde sticker yapıştırdım butonların üzerine. Sonra sağolsun buradan Ali bey 1 ay önce yaklaşık 15 kişiyi topladı da o butonların ucuna takılan krom kılıflardan sipariş verdi. Eli kulağında gelir de takarım onları. Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2015, 17:48:26Auris LİFE'de klima otomatik, Corolla LIFE'de manual.
Selam arkadaşlar, yeni Toyota kullanıcısı olarak ilk dikkatimi çeken ve beni çok şaşırtan cam düğmelerin üzerinde sembol resim v.b. olamaması, corolla mühendisleri acaba ne fayda olacağını düşünüpte bu kısımlara resim v.b. aydınlatma düşünmemiş çok merak ediyorum. Camlar kilitli durumdayken en azından minik bir led lamba düğmenin aktif olduğunu anlaşılır yapardı. Camlar kilitliyken neden ben kendi camımı (şoför tarafı) kontrol edemeyeyim ki çok saçma hiç bir arabada karşılaşmadım. Cam açma düğmelerine nasıl bir çözüm düşünebiliriz fikri olan varmı? Ayrıca ayna modülü yeni taktırdım kumandadan kilitlediğimde aynalar kapanıyor marşa basınca açılıyor buraya kadar sorun yok fakat araç hareket halindeyken 4 kapıyı kilitleme düğmesine basınca yan aynalar araba sürerken kapandı ne güzel bir teknolojiymiş yaaa:(
otomatik cam kapama aparatı taktıran arkadaşlar aman dikkat başka bir forum sayfalarında okumuştum.kışın sert geçtiği soğuk yerlerde aynalar donma yapabildiği için otomatik cam kapama modülleri sorun yaratabiliyormuş. Cam düğmeleri de ben çok takılmasam da elbette ışıklı olmalı bu tamamen toyotanın ayıbı ANCAK geçen gün qashqai'ye bindim ve iç mekanın ergonomisini görünce iyi ki corolla almışım dedim!!!(motor ve teknik özellikleri es geçerek bu yorumu yaptım ) cam düğmeleri ışıklı ama düğmelere ulaşmak epey sıkıntılı(tutma koluyüzünden )
İlla modülün donması olarak düşünmemek lazım bu durumu, ayna kolu bölgesinde buzlanma oluşabilir koşullar uygun olduğunda. Bu da açma ve kapamaları engelleyebilir.