0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önceden çalışıyordu ve 5 dk gibi bir sürede açıyordu.20 dk bekledim 1 milim açılma bile olmadı
Arka cama + voltaj geldiğini elektrikçi ölçmüş tamam da devamındaki şase sağlammı ona baktı mı ?Şase bağlantısında yani camın diğer tarafında sorun vardır. Fişi çıkık yada şase cıvatası gevşek yada takılı olmayabilir. Camdan kopuk da olabilir şase teli. Benim avensis de de tuhaf bir durum var.Arka cam deli gibi ısınıyor. Kar yağışlı havada camdan buhar çıkıyor dış tarafından resmen yani.Ancak bir bölüm var alt tarafa yakın orasının buharını çözmüyor. Geçen gün yakından baktım telinde kopuk mu var diye. Toyota mühendisi oraya tel koymamış. Bir alta koymuş. Nasıl ne düşünmüş ilginç. En çok oraya gözüm takılıyor oysa. Arada bir tel eksik.
Telin ucuna bakmış 14 v u görmüş tamam da, telin sağlam olduğunu nasık anlamış? 14 v buğu çözücü telin girişine elektrik geldiğini gösterir. Bir de buğu çözücü kapalıyken telin uçlarına ampermetre ile ölçsün kısa devre olacak mı diye, olmazsa tel kopuktur. Fakat bana tel kopmuş gibi geliyor.
hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.İlgilenmeniz bile yetiyor.Birçok forumdaki gibi umursamaz bir hava yok burada.Ençok ta bunu seviyorum.