0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ellerinize saglık.Umarım güzel olmuştur.Aracin icinin tamamının beyaz olması fazla sırıtmaz mı?Bunu neden sordum çünkü 2004 ve 2010 A4'lerde ayak ucu kapı altı lambaları halojen,tavan lambaları da beyaz yanıyor.Bu sekilde araç icinde ışık ambiyansı göze çok hoş geliyor (kendi görüşüm )Yeni kasa Astra'nın vites konsolunun alt kısmında rengi degistirilebilen ışık var.Normalde kırmızı yanıyor ve ortama şık bir görüntü katıyor.Hatta bulabilirsem fotografını ekleyeyim....Fotografı kopyalayamadım ama linki ekliyorum.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=39190.0
Çubuk led floresan tipi lambalardan da gördüm malzeme almaya gittiğimde.Ama 5.2 volt ile çalışıyormuş 12v olsaydı yine Audi'nin iç açma kolu aydınlatmasından yapacaktım.Ama hevesim kursağımda kaldı
Özcan abi 5.2 volt bahsettiğin ampul için kaliteli çakmaklık oto telefon şarj devresi kullanabilirsin onlar 5 volt veriyor 0.2 volt sorun çıkarmaz
Güzel fikir, olabilir aslında Birazcık uğraşmak gerek (bu konularda bilgi sahibi olmadıgından) Abdülkadir gayet güzel görünüyor.Rica etsem müsait oldugunda bir de montajı yaptığın yerin de fotografını çeker misin? Yapmak isteyen arkadaslar icin referans olur.
Masallah Bence de çok güzel olmuş ışık fazla dağilmamis sadece paspas bölgesini aydinlatiyor Güle güle kullan.her kapının ışığı birbirinden bağımsız mi yanıyor yoksa herhangi bi kapı açıldığında hepsi mi yaniyor ? eyvallah. herhangi bir kapı açıldığında dördü birden yanıyor. normal tavan lambaları gibi düşünün. kapanırlarkende tavan lambaları ile senkron bir şekilde yavaş yavaş sönüyorlar oda çok hoşuma gidiyor.
Güle güle kullan Evet yavaş Sönme olayı çok guzel tavanlar ile beraber olunca daha bi güzel olmustur. benim araç garanti kapsamında olmasaydı bende elektrik ile ilgili bi kaç modifiye yapıcam aklımda olanların ilkide bu ayak ucu aydınlatması.