0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kolay gelsin ozcan abi.[emoji4]
Abi 10 numara 5 yıldız olmuş kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Bende connecte düşünüyorum en kısa zamanda . Anlatımın için teşekkürler
Elinize emeğinize sağlık Peki bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz koltuklara?
Adanada modül led bulamazsan Karaköy'e gittiğimde sana da alabilirim.Aklının bir kenarında kalsın bu önerim.
Kılıflıyken sonuç bu olduğuna göre, size sıvı geçirmez birşeyler lazım hocam
Eyvallah abi . Adana'da en büyük elektronik parça satışı yapan birinin yeni ile hem lise hem üniversite okuduğumdan bu gibi parçaları bulmakta sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum . Ama teklifiniz için çok teşekkür ediyorum düşünmeniz yeter
İyi iş çıkartrmışsın Özcan her zamanki gibi. Ben de havalar biraz ısınsın, herkese tavsiye ettiğim ama daha kendim yapmadığım şu anki mevcut ayakucu aydınlatmaları her birini bağımsız hale getireceğim.
Muhammet teşekkür ederim ama kir'lerin benimle alakalı olmadığını belirttim.Senin de dediğin gibi benim arabam bu kadar kirli olmazdı hiç.Verdiğin linki inceledim lakin ben şemadan anlamıyorum Osman arkadaşımız hazırlamış ellerine sağlık ama ben anlayamadım Teşekkür ederim beğendiysen ne mutlu bana.Benim ön kapıların sivici nerede bulamadım bir türlü.Acaba menteşeye bağlı olarak kapının içinde mi?
Dikkatlice inceledim ama yok.Sadece ön göğüsten kapıya gelen kocaman bir kablo demeti var.Peki o sivici kapı içinde olduğunu nasıl anlayacağım?
Özcan, ben kendi aracımın bagaj kapağını komple inceledim, menteşelerde de olmadığına emin olduktan sonra, kilidin içinde olduğuna karar verdim. Senin araba da muhtemelen öyledir. Çünkü iyice incelemişsin, başka yerde yoksa en son kilidin içi kalıyor artık. Aracın servisi bilmez mi acaba, mutlaka sorun çıkartan bir siviç olmuştur herhalde. Bir sor istersen.
Bugün çok ilginç bir şey yaşadım.Yetkili servisi aradım "elektrikli sağ ayna ve klima'nın sigortası attı.Bu kaç amperdir bana yardımcı olur musunuz "diye sordum.Verilen cevap "aracınızla servise geleceksiniz şase numaranızdan aracınızın detaylı araştırmasını yapıp öyle öğrenebiliriz kaç amper olduğunu" dedi Bir sigorta için servise gitmem gerektiğini söylediler..Emrah koltukta bulunan soketleri (sürücü tarafı iki yolcu tarafı bir soket) söktüm,koltuğu yıkadım kuruttum, soketleri tekrar taktım işlem bitti.Otomobil koltuklarının sungeri ev tipi sünger olmadığından aşağıya kolay kolay su inmez.Gönül rahatlığıyla yıkayabilirsin koltuklarını
Bugün çok ilginç bir şey yaşadım.Yetkili servisi aradım "elektrikli sağ ayna ve klima'nın sigortası attı.Bu kaç amperdir bana yardımcı olur musunuz "diye sordum.Verilen cevap "aracınızla servise geleceksiniz şase numaranızdan aracınızın detaylı araştırmasını yapıp öyle öğrenebiliriz kaç amper olduğunu" dedi Bir sigorta için servise gitmem gerektiğini söylediler..
Sigorta panosunda 20 amperlik sigorta vardı.Ne zaman değiştirsem 10 dakika sonra atıyor.Doğru değerini bilmediğim için acaba 20 amper mi az geliyor yoksa gerçek amperi mi yüksek diye düşündüm.2011 yılında çalışmakta zorlanan bir sorun yaladık (yukarıda cilaladığım Transporter) Ankara Doğuş Vw'den telefonla yardım aldık,Edremit sanayinde kurcalamayan usta kalmadı.Sonra elektrik ustası bir şey yaparken fark etti.Bu sigorta 30 amper olmalı 10'luğu kim taktı deyince mesele ortaya çıktı.Sigorta değiştikten sonra bir daha da atmadı sıkıntımız sona erdi.
Elinize emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş