0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YSC ne hakikatten? Buldum google sağolsun. Yangın Söndürme Cihazı Yukarıdaki çözümün aynısı buna da olur. Cırt cırt ama iki sıra
Mercedes'lerde falan yangın tüpü için kabin içerisinde özel bir yer var. Maalesef Toyota böyle bir incelik düşünmemiş. Okan'ın dediği gibi cırt cırt belki tüp için de bir çözüm olabilir. Ben yangın tüpünü LPG borularının oraya sıkıştırdım fakat kesinlikle güvenli değil. Hatta bagajda olması bile güvenli değil, tüp bence kabin içine konumlandırılmalı.
Mercedeslerde tüp c180de on koltugun altinda tam elinin altinda
Yedek lastiğin göbeğinede konulabilir. Bir konu vardı, gerçi bu arabalarda durum ne bilmiyorum. Yedek lastiği ters çevirip çukuru yukarıya bakacak şekilde koyup o çukuru değerlendirede bilirsiniz.Mesaj Birleştirildi: Ocak 22, 2015, 00:54:2290 model E200 lerde bile orada
Bayram Bey, sizin sayenizde uğraş çıktı. Yarın sürücü koltuğu altına ve yanına göz gezdireyim, belki uygun bir yer vardır.Ayriyetten aklıma yolcu tarafının ayak koyma yerinin en üst ucu geliyor, yani torpidonun alt kısmı. Oraya sağlam bir cırtla sabitlenebilir.Bir şeyler yaparsam sizilerle de paylaşırım.
Yükselcim ne yaparsan yap o ayak kısımlarına koyma Arka koltukları ÇEKYAT gibi yaparsan alt kısmı sandık gibi olur Nasıl fikir
zaman zaman angın eğitimi alıyorum yangın tüpü elinle ne kolay ulaşabileceğin yerde olmalıdır bence ön koltuk altı yada arka sağ yolcu ayak dibi yada ön sağ yolcu sol ayagının orta konsulda yakın kalan kısmına kol mesafesi uzaklıgında ayrıca bir önemli konuda tüpün niteliğidir tüp en az 2 lt olmalıdır trafik seti ile satılan deodorant tipi tüplerden uxak durun onlar sadece gösteriş üzerinde manometre yani dolum durumu göstren ibre olamlıdır ibre yeşilde durmalıdır tüp abc sınıfı dediğimiz yangınlara müdahele edecek özelikte olmalıdır birde içersinde kimyevi madde furex olursa iyi olur benim tavsiyen 3 lt bir tüpdür ben 1 litrelik tüp ile sadece motor kısmının bir parçasını söndürmüştüm zaten süresi 10 saniyedir 10 saniyede ne yaparsan yaparsın
Bagajım daima derli toplu olur. Şu an ki arabam Corolla'nın bagajı. Aldıktan 3 gün sonra çekmiştim ve aradan 10 yıl da geçse böyle durur. Önce ki arabalarım da aynen böyle düzenliydi. Trafik seti, takım çantası (içinde; pense, tornavida, lastik cilası, lastik parlatmak için kullandığım eldiven, lastik süngeri, araba bezi) yanında ki kutuda ise bir sürü müsvedde proje çıktısı var. Onları da yağmurlu durumlar da babamın mezarına gidiyorsak yere seriyorum ki çamur olmasın diye ve kar yağdığı zaman sileceklerimi sarmalıyorum. Arkasında da bunların folyo güneşlik var. Bagaj havuzunu ise arabamı aldığım bayi hediye etmişti.