0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ürünü almak daha mantıklı olur yaptırmak aynı masrafa denk gelir
Girişimci ruhu bitirme diye buna derler. Ben olsam böyle bir şeyi akıl ettikleri için yapar vede piyasaya sunardım. Bayram Bey'ede bedava dikerdim.
benim bagajda da bagaj havuzu var ve her şey dağılıyor diye çözüm ararken bir yerde halı kaydırmaz serince hareket etmediği çözümünü gördüm. denemekten ne zarar çıkar deyip denedim. hiçbirşey yerinden kıpırdamıyor. bagajdaki herşeyi kutuya toplayıp kutunun altına da halı kaydırmaz serdim, sonuç; herşey koyduğum yerde. tavsiye ederim.
Bagajdaki malzemelerin surekli dagilmasindan biktim.Ozelliklede YSC nin yer degistirmesine canim sikiliyor.Onceki aracim olan focusun bagajinda yer vardi.Corollada yok.Orjinal cozumu olan var mi?Yardimci olursaniz sevinirim.
hocam konuyu hortlatmisiniz neyse bizde 2 tane yangin sondurme cihazi var muayenede yok yazip hafif kusur girilmis anlamadim koskoca 2tupu nasil gormediklerini GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bayram Bey merhabalar, mesajınızı daha yeni gördüm. Bir fikir de ben vereyim, eğer aracınızın bagajında bagaj havuzu yoksa orjinal zemine cırtlı tutacaklar kullanabilirsiniz. Maalesef Toyota bunu düşünmüyor ancak farklı araçlarda bu tür basit aparatlar mevcut. Onlardan bir iki tane alabilirsiniz, katlanabilir küçük aparatlar, altları cırtlı olduğundan istediğiniz yere sabitleyebilir istediğiniz zaman sökebilirsiniz. Reklam olmasın diye marka yazmadım Selamlarımla