gökhan bey paylaşacağım resimdeki audi vari olanda var ama çoğunlukla resimdeki gibi bütün değil parca parça led li oda benim hoşuma gitmiyo resimdeki daha güzel bence, işin ilginci çin menşei li resimler çoğu ve nette yurtdışı fiyatlara baktığımda 188 dolardan başlıyor 500 dolara kadar var , bizim modifiyeci sitelerde ise 600-700 lira ortalama fiyatı var, insanın sorası geliyo500 dolar 1000 lira + gümrük vs oda geçerse ? yurtdışı fiyatlarımı anormal benmi yanlış yerlere bakıyorum , koyu rente araçlara siyah tabanlı angeller daha iyi durmuş bence
ama konu hakkında hala bilgi alamadım, ülkemizde bunu kullanan varmı, varsa mercek kalitesi nasıl, , ışık dağıtımı dandik mi iyi mi, fiyat vs nedir, ben trabzondayım burda 1 tane tuningci var haliyle bu tarz şeyler hakkında dışarıya bağımlı gibiyim

bu resimler 2011-2012 diye yazmış benim araç 2010 bana göre de bulamadım bu şekilde

resimdeki farın aynısı için çindeki firmalara mesaj atmıştım alibaba diye bi site üzerinden mail olarak cevap gelmiş resimdeki farın aynısına 132.18 -195 dolar arası fiyat yazmış minimum sipariş adetinede 100 yazmış tekde yollamaz bunlar

aydınlatması nasıl acaba ooof of çine giden birini bulmam lazım sanırım