Bizde çata çata tam bi modsuz kasaya cattık.Nerdeyse hic bi modlu parça üretimi yok.Yeni kasaya bunu yapıyolarda bizim kasaya yapmadılar ya helal olsun
yurt dısındada bu kasadan cok oldugundan yapıldı bizim kasa ise dunyada baska baska onu arkadası hep farklı oyuzden yapılmıyor
Nedir acaba bunların fiyatları?
Bu son kasa bencede oynamaya daha müsait bir dizayna sahip.
baya pahalı 690ytl her ikisi de piyasada az üretildiğinden olsa gerek ama bu paraya değer bence
nerede satılıyor, nasıl irtibat kurabiliriz biliyormusunuz .
sahiniden com da satılıo arama kısmına yazın corolla stop diye görürsünüz firma ankarada faaliyet gösterio ama kargo yapıo heryere. sonar,junjan bütün markaların farlarını getirio ama 2005 sedan arabası olanlar şanslarına küssün diolar kısaca.Ama ben ce 690ytl fazla yeni corollam olsa hemen alırdım orası ayrı
Ön ve arkalar 4lü olarak 690 mı? Öyle ise çokda pahalı sayılmaz aslında. Sadece arkalar özellikle kalite olarak nasıl ona bakmak lazım, su sızdırma vs. yapar mı diye. Gerçi resimden iyi gibi duruyorlar.
angel farlar 690YTL ve ledli stoplarda 690 y. 4ü birden değil
walalhi pahalıymış ama gayet güzel duruyo bence
ledli stoplara her zaman hasta olurum

farlarda ayrı bi güzelmiş bide siyahları çıksa fena olur....
farlar bayramdan sonra TR de o fiyat çok pahalı düşünen arkadaslara elimden geldigince yardımcı olurum bende bir takım ledli stop alıcam ama angelın kalitesini görmem lazım.bu arada angel florasan angel yani uzun vade de tamiri olmayan bir ürün yani patlarsa sansınıza küseceksiniz bir ihtimal tamir olur oda zayıf bir ihtimal zaten tamir olması içinde farın açılması gerek.nerden biliyorsun derseniz bunları tuning ürünleri ithalatcısıyız ordan
farlar bayramdan sonra TR de o fiyat çok pahalı düşünen arkadaslara elimden geldigince yardımcı olurum bende bir takım ledli stop alıcam ama angelın kalitesini görmem lazım.bu arada angel florasan angel yani uzun vade de tamiri olmayan bir ürün yani patlarsa sansınıza küseceksiniz bir ihtimal tamir olur oda zayıf bir ihtimal zaten tamir olması içinde farın açılması gerek.nerden biliyorsun derseniz bunları tuning ürünleri ithalatcısıyız ordan 
bizim kasa corollalara göre ledli stop bulabilirmisin veya yaptırabileceğimiz birini tanıyormusun?
keşke sis lambası yerine orasıda geri lambası olaydı dehşet olurdu acaba istenildiğinde olurmuki öyle
Arkadaşlar merhabalar ledli stopları ve mercekli farları aracına takıp deneyen oldumu hiç forumda? Kalitelimi, ilerleyen zamanlarda sorun çıkartırmı (su alma, buhar yapma) birde mercekleri ne marka ışığı güzel dağıtıyor mu?Aracına takan, deneyen yada tanıyan varsa bilgi verirse sevinirim arkadaşlar.
690 ytl gerçekten çok.Bence biraz beklemeliyiz.Zamanla çoüalır bunlar fiyatta düşer.
Araba dediğin orjinal duracak ama bu angel işi hakikaten güzel görünüyo. Artı beyaz farlarda gece iyi göremeyenler için birebir.
İlk öncelikle herkese slmlar.Aranıza yeni katıldım.Arkadaşlar bende çok araştırmıştım ama maalesef bulamamıştım bu ürünlerden TR de.ama şimdi yavaş yavaş yayılmaya başladı.Çokta iyi oldu.Siyah tabanlı angel da satışa çıkmış TR de.